Starity

Liam Payne nincs odáig Harry Styles zenéért

2017. május 20. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Payne nem tud sok jót mondani kollégája albumjáról, de ez rendben is van.

hirdetés
Liam Payne nincs odáig Harry Styles zenéért
Fotó: Billboard

Egyértelmű most már, hogy a One Directionös srácoknak teljesen eltérő zenei ízlésük van. Legutóbbi cikkünkben összeszedtük az öt tag első szólómunkáját, ami mutatja, milyen irányba haladnak a jövőben.

A Strip That Down énekese így most a bandatársairól beszélt egy legutóbbi interjú folyamán:

Hallottam a fiúk debütáló dalát. Egyértelmű, hogy Niallnek ott van a Slow Hands, illetve a This Town. Remek dalok

– kezdte.

Harry dala...., hallottam. Őszinte leszek veled, nem az én stílusom, nem olyasmi, amit hallgatnék

– vallotta be, majd hozzátette, hogy mivel ő hip-hopot készít, valószínűleg Styles ugyanezt mondaná. Rajongók azonban megcáfolták állítását, ugyanis a Sign of the Times előadója nagyon is szereti azt a műfajt (legutóbbi koncertjén Kanye West Ultralight Beam dalát dolgozta fel).

Ennek ellenére mindenképpen értékelendő Payne őszintesége, illetve mindenki tudja, mennyire támogató bandatársai felé: elsőként üzent Stylesnak és Horannek Twitteren, illetve megnézte a Slow Hands énekesét fellépése közben is.

Egy másik interjú során arról kellett döntenie, hogy három zenész közül melyik kettőt mentené ki a Titanicról: Ed Sheerant, Harry Stylest vagy Zayn Maliket?

Ed Sheeran jön, ő olyan ölelgetni való... Harry szeret a vízben lenni, de azért a szárnyaim alá venném. Zayn pedig otthagyta a bandát, szóval egyértelműen neki kell maradnia, sajnos. Így működnek a dolgok! Elhagytad a bandát, én pedig fent hagylak a hajón

– viccelődött Payne.

Liam emellett a Capital FM-ben találkozott egy hatalmas One Direction-rajongóval, ám a dolgok hamar kellemetlenre fordultak, miután kiderült, ő csak a második kedvence volt. Nézd meg a vicces jelenetet itt:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek