Starity

18 híresség, aki bolondul Harry Potterért

2017. május 21. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

J. K. Rowling jóslata beigazolódott: Harry Potter történetét valóban ismeri minden felnőtt és gyerek. A történetet a legtöbben kedvelik, de nemcsak az átlagemberek, hanem a sztárok is élnek-halnak érte.

hirdetés

Liam Payne

A One Direction énekese nemcsak rajong a történetért, hanem az a vágya, bár ő lehetne a címszereplő – legalábbis erről árulkodik egy 2015-ös Twitter-bejegyzése.

Keira Knightley

A Karib-tenger kalózai-filmek sztárja egy, az MTV-nek adott interjújában vallott arról, hogy imádja a Rowling teremtette varázsvilágot: mindegyik könyvet élvezettel falta, de a filmek közül csak az elsőt látta.

Az összes könyvet olvastam. Harry nagyon klassz fazon, és még egy menő sebhelye is van!

Wesley Stromberg

Az amerikai X-Faktor felfedezettje Liamhez hasonlóan a Twittert választotta szócsövének, hogy megossza a sorozattal kapcsolatos gondolatait.

Harry miért nem jött össze Hermionével? Mindig csodálkoztam ezen. Elnézést kérek a die hard fanatikusoktól ezért a tweetemért. Imádlak titeket.

Ariana Grande

Köztudott, hogy az énekesnőt népes állatsereg veszi körül otthon, két éve pedig megtudhattuk, hogy egyik kutyusát a sorozat egyik kulcskarakteréről, Sirius Blackről nevezte el.

Chloë Moretz

A színésznő egy halloween alkalmával juttatta tudomásra, hogy mennyire odavan a sorozatnak még a sötét oldalon álló karaktereiért is, mivel 2012-ben nem kisebb személynek, mint a Helena Bonham Carter alakította Bellatrix Lestrange-nek öltözött.

Jennifer Lawrence

Az éhezők viadala sztárja Seth Meyers műsorában vallott arról, hogy óriási rajongója a szériának, így amikor először találkozott a filmekben Harryt alakító Daniel Radcliffe-fel, felsikított örömében.

Niall Horan

Niall szintén a Twitteren adott hangot fanatizmusának, amikor 2014-ben úgy fogalmazott egy bejegyzésben, hogy a stúdiója felé tartó háromnapos úton a nyolcból öt filmet nézett meg egymás után.

Kellan Lutz

A színész az Everest magasságába emelte a Harry Potter-sorozatot, mi több, úgy nyilatkozott egy interjúban, hogy azt kívánja, bár a főszereplésével készült Alkonyat-saga is olyan sok részből állna, mint a Harry Potter, bár hozzátette, semmi sem versenyezhet J. K. Rowling világával, annyira jól van megírva a történet.

Selena Gomez

A Same Old Love előadója 2011-ben, a barátnőivel látogatott el az orlandói Harry Potter Parkba, ahonnan nem mulasztott el bejelentkezni a közösségi oldalalkon, és megmutatta, hogy a sorozatban oly népszerű vajsörrel hűsítették le magukat a nyári mlegben.

Camila Cabello

A Fifth Harmony immár szólóban tevékenykedő énekesnője viszonylag későn talált rá a csodavilágra, ugyanis két éve tette fel a nagy kérdést a Twitteren, hogy túl késő-e csatlakozni a Harry Potter rajongótáborához. A válasz természetesen nem volt.

Lupe Fiasco

A rapper bevallottan kedveli a szériát, saját bevallása szerint ráadásul ha inspirációra vágyik, csak elő kell vennie Harryt.

Vilmos herceg és Katalin hercegné

A királyi pár Selenához hasonlóan 2011-ben látogatott el a Harry Potter Parkba, ahol remekül szórakoztak, majd Vilmos a Hello magazinnak bevallotta, hogy ő maga óriási rajongó: mindegyik könyvet élvezettel olvasta, a filmekre azonban nem tudta rávenni magát.

Jonathan Davis

A Korn frontembere többször hangoztatta, hogy mennyire közel áll hozzá a történet, elmondása szerint többek között azért is, mert Rowling – ha akaratlanul is, de – borsot tört vele a keresztények orra alá.

Shirley Manson

A Garbage frontasszonya Arianához hasonlóan Harry Potter-beli nevet választott kutyusának: az eb a Véla nevet kapta, ami egy természetfölötti lény a sorozatban.

Amanda Bynes

A Micsoda srác ez a lány! sztárja az MTV-nek mesélt rajongásáról, és abbéli vágyáról, hogy reméli, az írónő kitalálja a módját, hogyan terjeszthetné ki ezt a mesés világot úgy, hogy a történet soha ne érjen véget. Azt is elmondta, hogy szívesen belekukkantana Harry felnőtt életébe is, kíváncsi lenne, milyen házassági gondokkal küzdene.

Rowan Blanchard

A színésznő Instagram-biójában sokáig ott szerepelt, hogy Harry Potter-rajongó, ami arról árulkodott, nagyon is kedveli a varázsvilágot.

Shawn Mendes

Oly sok kollégájához hasonlóan Shawn is tiszteletét tette a Wizarding World of Harry Potterben, és egyúttal arról is lerántotta a leplet, hogy szíve szerint griffendéles lenne, ugyanis elég bátornak tartja magát hozzá, hogy a Teszlek Süveg oda ossza be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek