Starity

Klippremier: Robin Schulz feat. James Blunt – OK

2017. május 22. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokak örömére Robin Schulz tiszteletét teszi a 2017-es Balaton Soundon is. Most az új klipje debütált nemrég a YouTube-on, amelyet a csodás hangú James Blunttal készítettek el! Lenyűgöző alkotás!

hirdetés

A német DJ Robin Schulz  második dala jelent meg a hamarosan megjelenő Uncovered albumáról, amit a You're Beautiful brit énekesével, James Blunttal hozott össze. Ez a dal 2017. május 19-én került fel a legnépszerűbb videómegosztó oldalra, és pár nap alatt hatalmas népszerűségre tett szert. A videó az emberek többségének tetszik, kevés az olyan ember, aki a nemtetszését fejezte volna ki ezzel kapcsolatban. A kisfilm nagyon igényes és Sci-fi világ jellegű, aminek a témája egy fiatalember memóriatörléséről szól.

Aki szereti Robin Schulzot, az most örülhet. 2017. július 8-án (szombaton) ugyanis ő lesz az egyik fellépő a Zamárdiban megrendezendő Balaton Soundon! Tehát akinek bejön ez a klip, vagy a DJ zenéje, az ne habozzon kilátogatni a Balaton-partra!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek