Starity

Íme a májusi Goodiebox Basával és Zarával

2017. május 22. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most a májusi Goodiebox csomagot mutatjuk be nektek! Siess, már csak pár doboz maradt kedvencednek!

hirdetés

Előző cikkünkhöz hasonlóan egy személyes véleményt hoznánk el számotokra: megérkezett az április/májusi Goodiebox. Mint múltkor, úgy most is meg tudom erősíteni, hogy garantáltan a legboldogabb szőrös gyerekeket figyelhetjük majd meg kibontás és átadás közben.

Ha érdekel a Goodieboxról bővebb információ, és múltkori cikkünket kihagytad volna, kérlek kattints erre a linkre.

Ez itt Basa – 11 éves Yorkshire Terrier, 2006. ápris 24-én született

 

Basa (@justbasa) által megosztott bejegyzés,

Találkozzatok az új jövevényünkkel, Zarával, aki 2016. november 8-án látta meg a napvilágot.

 

Basa (@justbasa) által megosztott bejegyzés,

A Goodiebox nagylelkű felajánlásának köszönhetően egy Plus csomagot kapott a két rosszaság, amin igyekeztek nem összekapni. Nézzük, mi érkezett hozzánk!

Természetesen az összes termék most is 100%-ban természetes, így a legjobbat nyújthatjuk házi kedvenceinknek. A Yorkieknak különösen érzékeny pocijuk van, így nagyon örülök, hogy rátaláltunk erre a cégre, akik érezhetően szeretettel és gondoskodással raknak össze minden csomagot.

A termékekről egyesével

rövid videó a kibontásról

» GOODIEBOX KEDVENC: RoseWood BioSafe Germ Smart Kutyajáték

Egy nagyon jó illatú narancs formájú játék, amibe akár jutifalatkákat is rejthet a gazdi, illetve a leírás alapján nyáron le lehet fagyasztani, így remek hűsítő ebünknek. Zara imádta, mert pont nőtt a foga, így a gumit rágni igazi felüdülés volt számára.

Hivatalos leírás: A különleges technológiának köszönhetően ez a játék kevésbé engedi, hogy megtelepedjenek rajta a különböző baktériumok, kórokozók. Masszírozza a fogakat és segít megelőzni a lepedék lerakódását. A zamatos narancs illatnál már csak az szuperebb, hogy még a vízen is úszik! És ez még mindig nem elég? Kenj valami igazán ínycsiklandót a narancs mélyedéseibe vagy nagy melegben töltsd meg vízzel és tedd kis időre a fagyasztóba! Azután indulhat a nyalifali parti! :)

» A MI KEDVENCÜNK A HÓNAPBAN: ANTOS Kapellán Lazac Jutalomfalat

Egész szárított halat képzelj el. Basa sosem ette meg a halat, pedig jót tesz a szőrének, most pedig be sem tudott vele telni... Teljesen meglepődtünk! Az egész halat befalta (Zarával együtt), a szőre visszanyerte fényét, mi pedig nem is lehetnénk boldogabbak. Ezt biztosan újrarendeljük a webshopból!

100% természetes szárított sarki kapellán lazac vagy más néven csuklyás hal.

» RoseWood Leaps & Bounds Bárány jutalomfalat

Miniatűr csontok, amiből lecsúszott öt darab is egyszerre. Nagyon tetszett a csomagolása, hogy visszazárható volt, egy hozzáadott ragasztóval. Mégis a legjobb tulajdonsága – gazdi szempontból – az volt, hogy nagyon sokáig kitartott. Nálunk két naponta fogy el egy zacskó jutifalatka, így ez igazi áldás volt.

Gabona és gluténmentes bárányos jutifalat kis kedvencünknek. Tréninghez a legjobb!

» ANTOS Duck Gold jutalomfalat

Kis csíkokra szelt, szagmentes minőségi jutalomfalat, ami pillanatok alatt elfogyott. A kacsa a kutyusainknál nagy favorit, így most sem csalódtunk benne. A kedvenc részünk mégis az volt, hogy 100%-ban gluténmentes!

Gabona és gluténmentes 100%-ban természetes kacsamellből és kacsamájból készített jutalomfalat. Puha állagú, így könnyen rágható, garantáltan nagy kedvenc lesz!

Basa és az e havi Goodiebox

» ANTOS Red Beef jutalomfalat

Akik olvasták az előző cikkünket, azok emlékezhetnek arra, hogy a legbüdibb jutifalat aratta a legnagyobb sikert – legalábbis a Basánál biztosan. Ez állagra és kinézetre nagyon hasonlított rá, így már mentálisan készültünk az orrbefogásra, azonban ennek nem volt szaga! Tökéletes volt a kutyusnak és gazdinak is.

Gluténmentes marhás jutalomfalat tartósítószer nélkül! Tökéletes proteinforrás a kutyusnak. Nemcsak a rágás szerelmeseinek ideális!

» ANTOS Farmbone Bárány & Rizs jutalomfalat

Kemény, csontalakú, közepes nagy jutalomfalat. Természetesen a méretünket tekintve ez volt a legkevésbé „szeretett”. Azonban megoldottuk adagolását: késsel elvágtuk kicsi falatokra, és így már jobban megjött hozzá a kedvük.

Szuper keksz jellegű jutalomfalat, igazi csont alakú csemege vitaminokkal kis kedvencednek!

» Rawhiders 2in1 Kutyajáték

Ez volt a hónapban a második kedvencünk! Három játéknak „álcázott” jutalomfalat volt egy csomagolásban. Marhabőr került ráhúzásra egy műanyag csontra, amit a mai napig lelkesen rágnak. Egyszerűen tökéletes, és még a fogukat is tisztítja. 100%-ban szagmentes!

Tartüs rágóka ízletes marhabőrrel kombinálva. Ha a kutyusod végzett a rágcsával, mindenképpen felügyelj a játékra is!

» BELLOW Vadhúsos Pálcika

Picike mennyiség érkezett belőle, így rekordsebességgel elfogyott. A kutyusaink viszont imádtak minket érte!

Mint a múltkor említettem, Basa fogkő problémákkal küzd kiskora óta. Most is ki volt írva fogkő leszedésre a hónapban, azonban, amióta a Goodiebox jutifalatokat és rágókákat adjuk neki, azóta teljesen rendbe jött a fogacskája és végül műtétre sem kellett elmennünk. Így innen is köszönjük a fantasztikus munkájukat! Reméljük, mivel a picike már ezen fog felnőni, így neki nem kell ilyen problémákkal küzdenie.

Most kedvezményesen a tiéd lehet!

Mivel csak korlátozott számban érhetőek el a májusi csomagok, így szuper kedvezményt biztosít a cég: 10% lejön minden rendelésből olvasóink számára!

Kuponkód: welovegoodiebox

Érvényes: 2017. május 31-ig!

A Goodieboxokban csomagot minimum 4 hónapos kortól ajánljuk a kutyáknak! A bankkártyás fizetésnél a házhoz szállítás ingyenes. A házhoz szállítás csupán 2-3 munkanap, de erről e-mailben tájékoztatják a megrendelőt közvetlenül a vásárlás után.

A szülinapos kutyusok most is extra meglepetést kapnak!

Ne feledd! Minden rendeléshez kapsz egy kuponkártyát is, amit különböző üzletekben beválthatsz és fantasztikus kedvezményre jogosít fel téged és kedvencedet is!

» Fontos linkek: goodiebox.hu

» Szerencsés kutyusok: goodiebox.hu/kutyusaink

» Gyakran ismételt kérdések: goodiebox.hu/gyik

Ti már rendeltetek? Ha igen, milyen tapasztalatokat osztanátok meg velünk?

Alig várjuk a következő hónapot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek