Starity

Harry Styles elsírta magát Stevie Nicksszel adott duettje közben

2017. május 22. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes egyik legnagyobb példaképe Stevie Nicks, így elérzékenyült, miközben duettet adott vele Los Angelesben.

hirdetés

Harry Styles meglepetésvendége nem más volt, mint a legendás énekesnő, Stevie Nicks, Los Angeles-i meglepetéskoncertjén, a The Troubadourban. A show-ra csupán 20 dollár volt egy jegy, egy órán belül elfogyott az összes és a bevétel maradéktalanul egy jótékonysági szervezetet támogatott.

Mindig fel akartam lépni a Troubadourban, és most itt lehetek, annyira örülök

– kezdte Styles.

Az albumom előző héten jött ki. [taps] Köszi! Nekem is tetszik. Most játszunk még pár dalt és lesz egy-két más dolog is. A ma este életem egyik legjobb pillanata, szóval köszönöm szépen, hogy eljöttetek.

Miután előadott jó néhány dalt a lemezéről, Styles ismét a közönséghez fordult.

Ha bárki kételkedne, szeretném jó magam megerősíteni, hogy soha a büdös életben nem gondoltam volna, hogy egyszer kimondhatom ezt, de kérlek, köszöntsétek a színpadon Stevie Nickset!

Nicks besegített Styles Two Ghosts dalába, majd feldolgozták közösen Fleetwood Mac slágerét, a Landslide-ot. Harry itt olyannyira elérzékenyült, hogy elsírta magát a duett közben. Stevie-t nevezte meg egyik legnagyobb ikonjának az Another Man magazin számára, így talán ez is közrejátszott a pityergésében.

Landslide:

Two Ghosts:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek