Starity

Kiderült, mennyiért lesz mentor az American Idolban Katy Perry

2017. május 22. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindennek megvan a maga ára – még a Grammy-jelölt Katy Perry sem tud nemet mondani egy csinos összegre...

hirdetés

Múlt héten számoltunk be arról, hogy Katy Perry mentor lesz a jövőre újra elstartoló American Idol című tehetségkutató műsorban. A csatorna elsőként őt szerződtette le a széria legújabb évadához, ugyanis nagy névvel szerettek volna indítani, még a tavaszi sajtótájékoztató előtt. A TMZ úgy tudja, hogy a Chained to the Rhythm előadójának nem kevesebb, mint 25 millió dollárt (~ 6.7 milliárd forint) ajánlottak fizetés gyanánt, amit boldogan el is fogadott, noha 2012-ben nemet mondott a 20 millió dolláros (~ 5.3 milliárd forint) bérre.

Az összegért Katynek még énekelnie sem kell, mindössze véleményezni az elé táruló produkciókat, illetve tanácsokkal ellátni a majdani versenyzőket. Úgy tudni, hogy az ABC szeretné visszaszerezni Ryan Seacrestet műsorvezetőnek a folytatáshoz, aki – akárcsak Jennifer Lopez mentor – 15 millió dollárért (~ 4 milliárd forint) vállalta annak idején a munkát, ám Katy bérezésén felbátorodva minden bizonnyal ő is emeli az elvárásait...

via HollywoodLife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek