Starity

Angelina Jolie féltékeny: Nem szeretné, ha Brad Pitt újra randizna

2017. május 23. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ egyik legszebb nőjének tartott színésznő volt az, aki beadta a válókeresetet, mégis féltékeny – tart attól, hogy valaki a helyébe lép.

hirdetés

Már hónapok teltek el azóta, hogy szakított egymással Angelina Jolie és Brad Pitt, ám minden kétséget kizáróan szoros a kapcsolatuk a mai napig – már csak a srácaik miatt is. A színésznő nemrég exéhez közel vásárolt egy villát magának és a gyerekeknek, hogy a csemeték bármikor találkozhassanak apjukkal. Mindazonáltal nem a lakhely az egyetlen dolog, ami megváltozott az életében, Angie-nek ugyanis hozzá kell szoknia a gondolathoz, hogy Brad idővel ismét randevúzni kezd.

Angelinát nem tenné boldoggá, ha megtudná, hogy Brad valaki mással kezdett randizni. Lehet, hogy ő szakított vele, de ez nem jelenti azt, hogy azt szeretné, valaki máshoz tartozzon. Nagyon féltékeny típus, és még a gondolatát sem tudja elviselni annak, hogy Brad valaki mással legyen, ráadásul utálná, ha egy másik nő legyeskedne a gyerekei körül

– nyilatkozta a HollywoodLife-nak egy Jolie-hoz közeli forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek