Starity

Ezekért a sorozatokért őrülnek meg a sztárok

2017. május 23. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy mi, úgy kedvenceink is szívesen heverednek le egy fárasztó nap után a kanapéra, hogy megnézzenek egy-egy epizódot kedvenc szériájukból. Hogy melyek ezek? Eláruljuk!

hirdetés

Trónok harca / Game of Thrones

Fotó: HBO

Lea Michele

A Scream Queens sztárja 2012-ben, a Glamour magazinnak vallott arról, hogy teljesen rákattant a George R. R. Martin regénysorozatán nyugvó HBO-sorozatra.

Annyira a megszállottja vagyok, hogy az már gusztustalan. Nem tudom abbahagyni a nézését. Folyton hívogatom azokat a barátaimat, akik olvasták a könyveket, hogy megtudjam tőlük, mi történik ezután. Totál odavagyok érte!

Anna Kendrick

Anna sem kevésbé fanatikus, mint Lea, sőt! A színésznő rajongásának híre még a sorozat készítőihez is eljutott, akik egy House Kendrick (Kendrick-ház) feliratú fadobozt küldtek neki, amit ha kinyit, felcsendül a sorozat betétdala. (Kíváncsi vagy rá? Katt ide!)

Kristen Bell & Dax Shepard

A népszerű sztárpár Trónok harca-imádata sem ismer határt – 2013-ban például Daenerys Targaryennek és Khal Drogónak öltöztek Halloweenkor, valamint a színésznő azt is nyilvánosságra hozta, hogy él-hal azért, hogy szerepet kapjon a show-ban.

Én is akarok egy olyan köpenyt viselni és sárkánybébiket akarok! Az egészet akarom!

Drew Barrymore

A Santa Clarita Diet főszereplője is hatalmas fanatikus, így együttlétük alatt férje csináltatott neki egy Mother of Dragons (Sárkányok Anyja) feliratú felsőt Daenerys tiszteletére, amit Drew a People magazin hasábjain lehozott egyik képén is visel.

Amanda Peet

A színésznő igazi mázlista, hiszen férje nem kisebb személy, mint David Benioff, a sorozat egyik executive producere.

Trónok harca-függő vagyok, mindig mondom is Davidnek, hogy ő az én dílerem. Mire hazajön a munkából, már a sarokban remegve várom az aznapi részleteket.

Elizabeth Banks

A szőke szépség 2013-ban, saját blogján vallott arról, hogy igazi megszállottja a sorozatnak, hiszen a készítők mindig képesek meglepni őt.

Madonna

A popkirálynőt is magával ragadta a műsor, így 2014-ben, egy ünnepség alkalmából kedvenc karakterének, Daenerysnek öltözött.

Homeland: A belső ellenség / Homeland

Fotó: Showtime

Jennifer Lawrence

Az Oscar-díjas szőkeség imádja a Homelandet, így érthető módon kiakadt, amikor 2014-ben a SAG Awardson az Access Hollywood riportere, Shaun Robinson elszólta magát, mire számíthat kedvenc sorozata fináléjában.

Szörnyeteg vagy!

– mondta a nőnek.

Totál szívás / Breaking Bad

Fotó: AMC

Rihanna & Drake

A Totál szívás sztárja, Aaron Paul a Vulture-nak mesélt arról, hogy amikor találkozott Drake-kel, a rapper megölelte őt és elmondta, hogy Rihanna szerettette meg vele a műsort. Amikor a színész összefutott később a barbadosi szépséggel is, csináltak egy közös fotót, amit RiRi Az életem teljes lett!!! felirattal tett ki a Twitterre.

Ashley Tisdale

Amikor 2013-ban véget ért a Totál szívás, Ash bulit adott annak tiszteletére, amiről az Instagramon is beszámolt egy azóta eltávolításra került bejegyzésben.

Totál szívás parti = siker.

Emmy Rossum

Ashley-hez hasonlóan Emmy számára is emlékezetes volt a sorozat fináléja. Saját bevallása szerint teljesen összeomlott utána:

A főnökeim nem tudják, hogy egy hajnali 5-ös telefonhívás a Totál szívás fináléja után kedves dolog? Szükségem van arra, hogy összekapjam magam, megbarátkozzak a dologgal, feldolgozzam és meggyászoljam.

Justin Timberlake

A Can't Stop the Feeling! előadója jórészt úton volt, amikor a sorozat futott, így a fellépések előtt / között volt csak alkalma felzárkózni az epizódokkal, majd amikor véget ért a széria, így írt róla a Twitteren:

Van még valaki, akinek (jogosan) hiányzik Walter White és Jesse Pinkman? Ugye, nem csak nekem?

– írta, majd a sorozat sztárja, Aaron Paul ekképp üzent neki ugyanott:

Te is hiányzol, haver! Jó volna együtt lógni és enni egy pizzát valamikor!

Botrány / Scandal

Fotó: ABC

Lupita Nyong'o

Az Oscar-díjas színésznőnek a Golden Globe-gálán volt szerencséje elcsípni a Botrány sztárját, majd később az Instagramon osztotta meg a képet, ami kettejükről készült, amihez azt írta

#GoldenGlobe ellenőrzőlista: találkozni Kerry Washingtonnal és tudatni vele, hogy én is #Gladiátor [így hívják magukat a rajongók – a szerk.] vagyok – PIPA!

Lena Dunham

A Csajok főszereplője egy 2014-es interjúban vallott arról, hogy nagyon vágyik arra, hogy vendégszerepelhessen a Botrányban, mert nagy rajongója a műsornak.

Alapvetően életem nagy vágya egy vendégszerep a Botrányban. Szeretnék mondjuk szenátor lenni, aki rossz úton jár.

Mariah Carey

A dögös díva soha nem szokott tévézni, pláne nem a kedvenc műsorait nem nézi élesben, mert idegesítik a reklámok, de egy új epizódnyi Botrányért még ő is bevállalja a kellemetlenséget – legalábbis erről árulkodik egy korábbi tweetje.

Erre vártam egész héten!!! #Botrány @shondarhimes El sem hiszem, hogy valamit reklámokkal együtt nézek!!! #Gladiátorok

Csajok / Girls

Fotó: HBO

Mindy Kaling

Egy Lena Dunhammel készített interjúja során Mindy megvallotta kolléganőjének, hogy mennyire jó írónak tartja őt és hogy úgy látja: imádja Lenát a kamera.

James Franco

A jóképű színész egy esszében méltatta Lena Dunham kreátor és főszereplő tehetségét.

Nem számít, mi mindenen hajtja keresztül a csajokat, mindig a kezében tartja a gyeplőt. Neve mindig az epizód végén, a Készítette felirat után bukkan fel. Azt mondják, a jólét a legjobb bosszú, de szerintem még jobb az, ha jól írsz.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek