Starity

Katy Perry tagadja, hogy a Swish Swish Taylor Swiftről szól

2017. május 24. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Évek óta tart a két énekesnő közti hidegháború, aminek ideje lenne pontot tenni a végére.

hirdetés

Katy Perry május elején úgy nyilatkozott egy interjúban, hogy hamarosan megjelenő ötödik stúdiólemezén, a Witnessen nem helyezett el olyan szerzeményt, amivel bárkit is kihívna, ezzel ellentétben azonban megjelentette a Swish Swish című nótát, amivel kapcsolatban rajongói arra a konklúzióra jutottak, hogy minden bizonnyal Taylor Swiftről szól.

A két énekesnő bár korábban jó viszonyt ápolt egymással, kapcsolatuk elmérgesedett a háttértáncosaik lojalitása miatt. Sajnos azóta sem rendezték soraikat, ám Perry úgy nyilatkozott James Cordennek nemrég, hogy ő készen áll arra, hogy eláassák a csatabárdot, noha az első lépést Swiftre bízza, mivel elmondása szerint ő generálta a konfliktust, ezért neki illene befejezni azt.

Ezzel közel egyidőben Katy a SiriusXM-nél vendégeskedett, ahol elejét véve a további találgatásoknak, leszögezte, hogy a Swish Swish a pletykákkal ellentétben nem Taylorról szól, és szó sincs arról, hogy így kívánna revansot venni a Bad Bloodért.

A Swish Swish alapvetően egy olyan dal, ami azt az üzenetet közvetíti, hogy továbbra is én nyerek... hogy fölékerekedek ennek a szarnak, és ez a jövőben is így lesz. Megpróbálhatsz lenyomni, de főnixként emelkedek elő hamvaimból

– magyarázta szerzeménye jelentéstartalmát az énekesnő, és újra elismételte, hogy hajlandóságot mutat a békülésre kolléganőjével, amennyiben Swift felhívná őt a FaceTime-on keresztül.

Annak idején megpróbáltam elérni őt. Igyekeztem helyesen cselekedni, de tudod, elkussoltatott és inkább írt egy dalt [utalás a Bad Bloodra]. Természetesen felvenném, ha most felhívna. Kész vagyok rá, mert hiszek abban, hogy ha a nők összeállnak, meggyógyíthatják a világot. Nem igazán vagyok fasírtban senkivel. Szeretek mindenkit, és őszintén... úgy vélem, napjainkban még nagyobb szükség van arra, hogy összefogjunk. Nézzük például a mai napot [utalás az Ariana Grande koncertjén történt terrortámadásra]. Kell, hogy összejöjjünk és szeressük egymást. Nem számít, honnan származol, miben hiszel vagy milyen zenét szeretsz, egyek vagyunk és egységet kell kovácsolnunk.

Fotó: The Daily Beast / Emil Lendof

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek