Starity

Összebújt Orlando Bloommal, ezért elvesztette az állását egy pincérnő

2017. május 24. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyeseknek bizony sokba kerül egy éjszaka A Karib-tenger kalózai sztárjával...

hirdetés

Orlando Bloom nemrég szakított Katy Perryvel, majd az a hír járta, hogy Nina Dobrevnek udvarol. Úgy fest azonban, hogy a színésznek esze ágában sincs megállapodni, ugyanis a közelmúltban egy tőle 19 évvel fiatalabb, számára addig ismeretlen pincérnővel bújt össze, amikor a londoni Chiltern Firehouse-ban szállt meg.

A színész a szálloda bárjában csípte fel a 21 éves Viviana Rosst, akivel első pillantásra megvolt köztük a szikra. Később az éjszakát is együtt töltötték, ám Viviana akkor még nem sejtette, hogy az erotikától fűtött éjszakának köszönhetően ismét az álláskeresők táborában találhatja magát, noha csak két hónapja vették fel a Chiltern Firehouse-hoz.

A légyottuk utáni reggelen Orli viszonylag hamar elhagyta lakosztályát, a lányra pedig a szálloda személyzete talált rá, nem sokkal később pedig felmondtak neki, mivel szabályzatuk tiltja a vendégekkel való fraternizálást. Barátai elmondása szerint Ross nem bánja a történteket, ugyanis ahogy ő mondja, őrületes éjszakát töltött Bloommal, a szex pedig egetrengető volt.

Miután a filmsztár a lapoknak köszönhetően megtudta, hogy a csinos pincérnőt elbocsátották miatta, a hotel személyzetétől elkérte a lány telefonszámát, hogy személyesen kérhessen tőle bocsánatot a történtekért.

via The Sun

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek