Starity

Will Tudor exkluzív interjút adott Shadowhunters-beli szerepével kapcsolatban

2017. május 25. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevesebb, mint két hét múlva tér vissza a Freeform képernyőjére a Cassandra Clare könyvsorozatán alapuló Shadowhunters. A széria új sztárja, Will Tudor egy interjúban mesélt karakteréről, Sebastian Verlacról.

hirdetés
Will Tudor exkluzív interjút adott Shadowhunters-beli szerepével kapcsolatban
Fotó: Instagram / Shadowhunterstv

Márciusban láthatták a rajongók a Shadowhunters félévadzáróját, amely rengeteg kérdést hagyott a nézők fejében megválaszolatlanul. A folytatásra szerencsére már nem kell sokat várni – a 2B június 5-én tér vissza a Freeform képernyőjére. 

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, az évad második felében új karakterek feltűnésére számíthatunk. A legjobban várt szereplő minden bizonnyal Sebastian Verlac, akit a brit Will Tudor fog életre kelteni. Willel a Hidden Remote ült le beszélgetni – az interjú során a színész természetesen karakteréről is mesélt. 

Amikor először találkozunk Sebastiannel, ő a hetvenkedő hős, aki jön és megmenti a napot. Izzyvel van egy találkozása... Abban a szituációban egy kicsit hős. Izzy bajban van, Sebastian pedig nagyon lelkiismeretes és figyelmes.

Sebastian a 11. részben I Fotó: Instagram

Will továbbá arról is szót ejtett, miért nyeri el Sebastian olyan gyorsan a többi árnyvadász bizalmát:

Rengeteget tud a Nagyobb Démonokról, rájuk specializálódott. Látni fogjátok, hogy ezáltal milyen könnyen kerül be az Intézetbe. Olyan tudással bír, ami nagyon-nagyon hasznos.

Alan Van Sprang társaságában a forgatáson I Fotó: Instagram

A színész az interjú során bebizonyította, a humora is a helyén van. Arra a kérdésre, hogy a forgatások alatt lett-e bármilyen átverés vagy ijesztegetés áldozata – Dominic Sherwood ugyanis előszeretettel vicceli meg társait –, így felelt:

Elárulom nektek, hogy a legijesztőbb dolog én vagyok, mielőtt elmegyek reggel a fodrászhoz és a sminkeshez. Az nagyon rémisztő.

A forgatások alatt Katherine McNamara és Will jó barátságot kötöttek I Fotó: Twitter

Will kifejtette a véleményét arról is, szerinte mit fognak a rajongók leginkább kedvelni a karakterében. 

Szerintem tetszeni fog nekik, hogy nem tudják hova tenni Sebastiant. Kedvelni fogják azt, hogy ő akárkinek lehet a mindene, hogyha ezt szeretné. Van ennek bármi értelme? Szerintem homályosan igen, szóval akkor valószínűleg ez egy jó válasz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek