Starity

Komoly a baj! Sarah Hyland cáfolta, hogy anorexiás lenne, de nincs is jól

2017. május 25. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokaknak feltűnt, hogy a Modern család 26 éves sztárja még önmagához képest is nagyon vékony mostanában, aminek megvan a maga oka. Sarah egyáltalán nem érzi jól magát, de tagadja, hogy étkezési zavarokkal küzdene.

hirdetés

Sarah Hyland egészségügyi okokra hivatkozva mondta le a SAG-gálán való részvételt januárban, de úgy tűnik, azóta sincs minden rendben. Rajongói érthető módon nagyon féltik a színésznőt, aki megnyugtatásuk kedvéért a Twitteren szólt hozzájuk állapotával kapcsolatban.

Szeretnék valami olyasmiről beszélni veletek, ami nem csak a Twitteren merült fel, hanem mindannyian heves vitát folytattatok róla az Instagram hozzászólás szekciójában. Ez a valami a súlyom. Normális esetben nem szoktam kommentálni az ilyen dolgokat, mert azzal csak felhívom a figyelmet azokra, akikből fröcsög a negativitás, de most itt vagyok, hogy elmagyarázzak nektek pár dolgot és szeretetet sugározzak felétek

– kezdte üzenetében Sarah.

Nem volt jó évem. Talán egy nap majd beszélek róla, de ami a mostot illeti, szeretném megtartani a magánéletemet a sajátoménak. Az elmúlt év rengeteg változást hozott – ide értve a fizikai változásokat is. Már mondtam nektek, hogy nem tudok edzeni, ami nyugtalansággal tölt el. Aktivista vagyok, aki az aktivitás mellett kampányol (és az ágyban fogyasztott gyorskaják mellett is, de minden az egyensúlyról szól, nem?). Imádok a szabadban lenni. Imádok erős lenni. (Az erős szót még sokat fogom használni.) Az erő a mindenség. Az erőnek köszönhetem azt, hogy most itt vagyok, ahol. Mind mentális, mind fizikai értelemben. Nem vagyok a soványság híve, mint ahogy sokan mondtátok. Azt mondjátok, Egyél egy hamburgert, a fejed nagyobb, mint a tested, ez gusztustalan és igazatok van! Tényleg ennem kéne egy hambit, mert kib*szott finom! De találjátok ki! Eszek újra és újra. Nem szabadna, hogy bárki feje nagyobb legyen a testénél, de az elmúlt néhány hónapot ágyban fekve, pihenéssel töltöttem, aminek köszönhetően sokat veszítettem izomtömegből. A körülmények juttattak ide, ahol nem tudom kontrollálni azt, hogyan nézzen ki a testem.

Mindezt azért írom le nektek, mert meg lettem vádolva azzal, hogy az anorexiát népszerűsítem. Szeretném, ha a fiatal lányok tudnák, hogy nem áll szándékomban így tenni. Keményen dolgozok azért, hogy tartani tudjam a súlyomat, így annyi fehérjét fogyasztok, amennyit csak lehetséges, és igyekszem erős és egészséges lenni. Nincs okotok az aggodalomra! Voltam már lent ezelőtt is, és valószínűleg leszek is életem folyamán, de állhatatos vagyok, szilárd és meghódítom az akadályokat!

– írta a színésznő, majd ekképp zárta sorait:

Nevessetek! Szeressetek! Legyetek boldogok! Szeressétek egymást! Szeressetek! Dolgozzatok keményen! Legyetek magabiztosak! Szeressetek! Vegyetek magatokhoz egy kiskutyát! Mondjátok meg édesanyátoknak, hogy nagyra értékelitek őt! Szeressetek! Szeressetek! Szeressetek!

Hyland egészségügyi problémáiban valószínűleg szerepet játszhatnak korábbi veseproblémái, hiszen a színésznő korábban is küszködött rosszul működő szervével. 2012-ben olyannyira elfajultak a dolgok, hogy transzplantációra volt szüksége – édesapja ajánlotta fel neki az egyik veséjét, és miután kiderült, hogy alkalmas donornak, sikeresen végrehajtották a beavatkozást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek