Starity

Birtokháborítás miatt letartóztattak egy férfit Rihanna lakásánál

2017. május 25. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi énekesnőnek még otthonában sincs nyugta a rajongóktól. Kedden egy férfi fanatikusa akart közel férkőzni hozzá.

hirdetés

Rihannának New Yorkban van egy gyönyörű tetőtéri lakása, amit igyekszik kihasználni és élvezni, amikor épp nincs úton, de szupersztár lévén nem tudja eltitkolni a legnagyobb fanatikusok elől, hol is lakik. Egyik rajongója, a 33 éves Salmir Feratovic már évek óta üldözi őt, kedden pedig le is tartóztatták birtokháborításért, mivel túl közel merészkedett a lakosztályához.

A férfi korábban sem csinált titkot abból, mennyire odavan RiRiért, és véleményének – miszerint az énekesnő mellette lenne a legjobb helyen – hangot is adott a Facebookon két hónappal ezelőtt.

„Miért nem velem van?” – írta a HollywoodLife egyik Rihannáról szóló bejegyzése mellé. I Fotó: Facebook (screenshot)

Feratovicot egyébként egy évvel ezelőtt is őrizetbe vette a helyi rendőrség, amiért Rihanna birtokán tartózkodott, és mivel bűnismétlésről beszélhetünk, akár komoly büntetésre is számíthat.

Mindazonáltal nem ő az egyetlen, aki messzire merészkedik azért, hogy közel kerüljön Rihannához: 2013-ban távoltartási végzést adtak ki egy férfi ellen, miután betört az énekesnő Los Angeles-i szomszédjához, mert azt hitte, az az énekesnő otthona; 2014-ben pedig New Yorkban tartóztatták le az énekesnő egyik rajongóját, mert folyamatosan követte és zaklatta őt – miatta költözött el RiRi a SoHóból, és ekkor vette jelenlegi lakását.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek