Starity

Így sminkelnek ők! 15 szépségápolási tanács a legnagyobb sztároktól

2017. május 25. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár hivatalos jelenéseiken profik sminkelik kedvenceinket, néhány trükköt remekül átvettek ők is, melyeket készek továbbadni. Lássuk, ők hogyan szépítkeznek és mit tanácsolnak a rajongóknak!

hirdetés

1. Mosolyogj gyakran!

Egy nő akkor a legszebb, amikor mosolyog. Ezen kívül a második legjobb tanács, amit valaha kaptam, az volt, hogy mindig használjak hidratálót.

Beyoncé

2. Ruházz be egy jó szemránckrémre!

A szemránckrém nagyon fontos, amikor utazol, úszol a kötelezettségekben és stresszes vagy – ilyenkor jelennek meg ugyanis a sötét, táskás karikák a szemed alatt...

Kate Winslet

3. Akkor is tisztítsd meg az arcod, ha fáradt vagy!

Ne csinálj végig egy egész napot vagy éjszakát úgy, hogy nem mosol arcot! A piszok és a smink mind-mind beleülnek a pórusaidba.

Mary J. Blige

4. Igyál több vizet!

Amikor elkezdtem több folyadékot bevinni a szervezetembe, valósággal megszépült tőle a bőröm, a hajam és a körmeim.

America Ferrera

5. Biztos alapre lehet jól építkezni

Én mindig egy matt bázissal kezdem az alapozást, és csak azután viszem fel a csillámot.

Scarlett Johansson

6. Pirosíts másképp!

Én általában el szoktam dolgozni egy kis rúzsfoltot az arcomon pirosító gyanánt, még az alapozás előtt.

Jewel

7. Ragyogj!

A természetes ragyogás kedvéért az arccsontomon és a szemhéjamon is eldolgozok egy kis bronzosítót.

Rachel Bilson

8. Játssz a színekkel!

Egy fényes bronzosító tökéletes ahhoz, hogy elevennek láttasson. Ha nem akarsz sminkelni, keverj össze egy kis hidratálókrémet bronzosítóval, és vidd fel az arcodra! Csodásan fogsz festeni, és nem lesz kikent-kifent hatásod!

Eva Mendes

9. Gondoskodj a megfelelő alapról!

Amikor füstös szemet akarsz készíteni magadnak, először krémezd be a szemhéjadat egy kis hidratáló krémmel, így amikor a színek felviteléhez érsz, az adott terület könnyebben eldolgozható lesz.

Ellen Pompeo

10. Göndöríts!

Ha azt szeretnéd, hogy még göndörebbek legyenek a szempilláid, egy hajszárítóval fújd meg a spirálkefét egy-két perccel használat előtt.

Isla Fisher

11. Tartósíts!

Imádom a tónusokat és árnyalatokat kombinálni, hogy általuk új színeket hozzak létre. Én általában először egy matt rúzst viszek fel ajkaimra, majd amikor az megszáradt, egy fényesebb, nedvesebb állagúval is átmegyek rajtuk. És a trükköm, hogy ne legyen rúzsos a fogam? Légy nagyon óvatos!

Gwen Stefani

12. Légy természetes!

Úgy érem el, hogy az ajkaim természetesen rózsásak legyenek, hogy felteszek az ajkaimra egy vörös rúzst, letörlöm, majd átmegyek rajta egy natúr, színtelen szájfénnyel.

Halle Berry

13. Illatozz!

Imádok úgy belépni valahova, hogy finom illetú parfümfelhőt húzok magam után, így a kölnit nem a bőrömre, hanem a ruháimra fújom.

Sarah Jessica Parker

14. Trükközz a korrektorral!

Válassz a bőrtónusodnál két árnyalattal világosabb korrektort, és pöttyökben vidd fel a szemeid alá! Így a tekintetedre irányítod a figyelmet, ami a világosabb árnyalatnak köszönhetően frissebbnek, élénkebbnek tűnik – ez különösen jól jön akkor, ha hullafáradt vagy.

AnnaLynne McCord

15. A kevesebb több

Az én szépségtrükköm pofonegyszerű: használj jó palettát, hozzád illő színekkel, és ne felejtsd el, hogy sokkal kevesebb sminkre van szükséged, mint hiszed!

Jessalyn Gilsig

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek