Starity

Újabb rekordot döntött a Trónok harca

2017. május 26. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnapelőtt tették közzé a második előzetest a sorozathoz, melyre több millióan voltak kíváncsiak.

hirdetés
Újabb rekordot döntött a Trónok harca
Fotó: Entertainment Weekly

Márciusban számoltunk be arról, miszerint az HBO sikersorozata júliusban tér vissza a képernyőkre, immáron a hetedik évaddal! Az idő elteltével az is kiderült, hogy az új évad első epizódja július 16-án ülteti majd a tűkön ülő nézőket a televíziók elé. Az első plakát felfedése után, egy élő facebookos bejelentkezés keretein belül megtekinthettük az első felvezetőt is, ami többnyire tűzben és jégben izzó jeleneteket tartalmazott.

Az HBO azonban itt még nem állt le a meglepetésekkel: egy hónapja a már fent is említett közösségi oldalon osztottak meg néhány fotót az új évad jeleneteiből, melyeket a napokban, az Entertainment Weekly jóvoltából újabb felvételek felfedése követett. A fanatikusok legnagyobb örömére viszont tegnapelőtt, azaz május 24-én napvilágot látott egy második betekintő is, ami a közelgő háborút kívánja szemléltetni. Az előzetes olyannyira érdekelte a közönséget, hogy 24 óra leforgása alatt több, mint 61 milliónak tekintették meg különböző internetes oldalakon.

A Deadline beszámolója szerint, a sorozat ezzel egy újabb rekordot állított fel, ugyanis egy TV-show-trailerjének megtekintése 24 óra alatt még soha nem volt ennyi. A széria hatodik évada is igencsak nagy sikerrel indult, hiszen annak előzményét megközelítőleg 63,5 millióan kísérték figyelemmel. Mindezeken túl, újabb tények is napvilágot láttak a folytatással kapcsolatban, ugyanis a tervek szerint – és az új prómóciós képek alapján – az új évadban végre egyesülni fog a Stark család.

Továbbá az is kiderült, hogy a George R.R. Martin regényein nyugvó sorozat a nyolcadik évaddal végérvényesen lezárul, ami mindösszesen nyolc részből fog állni. A készítők természetesen reménykednek abban, hogy sikerül majd egy esetleges franchise-t is összehozniuk, ám még maguk is kételkednek abban, hogy mindez zöld utat kap majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek