Starity

Megjelent az Alestorm új albuma

2017. május 26. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai naptól fogva végre a boltok polcain is megtalálható a skót csapat legújabb nagylemeze.

hirdetés
Megjelent az Alestorm új albuma
Fotó: Facebook/Alestorm

Januárban adtunk hírt arról, hogy az immáron Bodor Mátéval (ex-Wisdom, Leander Kills, All But One) kiegészült kalózmetált játszó csapat stúdióba vonult felvenni legújabb nagylemezét, a No Grave But The Sea-t. Néhány hónapja már azt is megtudhattuk, hogy az újdonság május 26-án hódítja majd meg a világot, ezzel egy időben pedig közzétették a lemez borítóját és dallistáját is.

Márciusban, a Christopher Bowes vezette csapat arról is lerántotta a leplet, hogy már javában forognak a kamerák Szerbia fővárosában, Belgrádban, ahol rögzítésre kerül legújabb videoklipjük – ám azt akkor még nem árulták el, hogy melyik dal is kap majd egy különleges képi világot. Később azonban kiderült az is, hogy a csapat nem csupán egy, hanem egyszerre két videót is forgat.

Az első kisfilm az Alestorm című számhoz készült, melynek különlegessége az, hogy magáról a csapatról szól: a kalózokról, az ivásról és csupa olyan dolgokról, ami a formáció stílusát jellemzi. A második videóklip a Mexico névre keresztelt tételhez készült, melynek képi világa ismételten egy érdekes témát dolgoz fel.

A mai napon pedig véget ért a várakozás a tűkön ülő rajongók számára, ugyanis a No Grave But The Sea a mai nappal kezdődöen már megtalálható a lemezboltok polcain is! A srácok pedig, - hogy kellően megkoronázzák az újdonság debütálását -, megosztották a Fucked With An Anchor című dalukhoz forgatott videót, mely felvétel a stúdió falain belül került rögzítésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek