Starity

Corey Taylor színt vallott! A Slipknot frontembere öngyilkos akart lenni

2017. május 27. 13:01   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Slipknot frontembere ismételten őszintén mesélt korábbi ballépéseiről.

hirdetés

A tavalyi év során több ízben is hírt adtunk a Slipknot, valamint a Stone Sour frontemberének egészségi állapotáról. Kiderült ugyanis, hogy az énekes majdnem lebénult, mivel gerincsérülése súlyosabbnak bizonyult, mint ahogyan azt ő elképzelte, olyannyira, hogy saját tudta nélkül a nyakát is eltörte. Az énekes azóta szerencsére felépült, majd később a Teamrock nevezetű lapnak őszintén mesélt arról, miszerint alkohol nélkül sajnos nem képes élni.

Most, ismételten sor került egy hasonló kimenetelű interjúra – ezúttal a The Therapist nevezetű műsorban kapták mikrofonvégre a zenészt –, a beszélgetés során pedig ismét szóbakerültek egykori ballépései, továbbá elárulta azt is, hogy hogyan próbálta feldolgozni Paul Gray halálát, és hogy milyen jelentősségel is bír számára a maszk viselése.

A Slipknotban a legtöbbünk számára a maszk a művészet szerves részét képezi -  nem csak vizuális- és sokk céljából. Ez afféle ábrázolása annak, hogy ki vagyok az albumon, tehát számomra a maszk viselése olyan természetes, mintha egy másik frizurát választanék egy albumért. E viselet egyébként azt szimbolizálja, hogy nem csak a dalok írásában- és összeállításában, vagyunk együttműködőek. A legutóbbi albumunk Paul halálával foglalkozott, a maszk pedig két rétegű volt, így amikor az egyiket elhúztam, ott volt egy másik, és ez maszk a maszk mögött volt.

– kezdte mondandóját a frontember, majd folytatta:

Nyitott vagyok egy pontig, de soha nem osztom meg azt a fájdalmat, amit érzek, még mindig van valami a háttérben, amit senkivel sem akarok megosztani. A The Grey Chapter lemez alapvetően az egyik módja volt annak, hogy a társaimmal fel tudjuk dolgzoni a fájdalmunkat. Közöltem velük, hogy velük vagyok, és hogy a dolgok már nem lesznek rendben, de tovább kell lépnünk.

– magyarázta Corey.

Az öngyilkosság is megfordult a fejében

A vokalista továbbá szót ejtett gyerekkori tarumájáról is: 

Öngyilkosságot mindössze egyszer kíséreltem meg igazából. Bevettem egy csomó gyógyszert a nagymamámnál és lényegében csak feküdtem a padlón. A volt barátnőm mamája váratlanul beugrott, hogy meglátogasson - ő talált rám. Egy órával később hánytató szirupot ittam és egy vödörbe hánytam. 

– majd a sokkoló sztorit eképpen folytatta:

Ezzel a barátnőmmel előzőleg szakítottunk. Volt benne valami, ami miatt nagyon kötődtem hozzá. Amikor az elmúlt, belőlem is eltávozott sok minden. Annyira üresnek éreztem magam, hogy nehezen éreztem mást, mint súlyos depressziót. És ez volt az egyetlen alkalom, amikor tényleg úgy voltam vele, hogy 'Ezt képtelen vagyok elviselni.Kétségtelenül ez volt az egyik mélypontom. Aztán értem jött a nagymamám, aki akkor az egyetlen személy volt az életemben. Értem jött és annyira csalódott volt... 

Az énekes bevallotta, hogy megerőszakolták

Megerőszakolt valaki a szomszédból (amikor 10 éves voltam). Akkoriban ahol laktunk... sokat költöztünk, szóval nyilvánvalóan gyorsan kellett barátságokat kötnöm. Igazából csak egyetlen ember volt, akivel lóghattam, akivel játszhattam, és az egy 16 éves srác volt. Áthívott hozzájuk, hogy zenéljünk és az egyik nap ebből valami más lett... és sokáig senkinek sem beszéltem erről, mert megfenyegetett, hogy bántani fog és hogy bántani fogja az édesanyámat. Végül felgyújtottam a házukat. Éjszaka menekültek el. Tiszta őrület volt. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek