Starity

Inspiráló beszéde közben sírta el magát Katy Perry

2017. május 28. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A manchesteri terrortámadásról tartott egy beszédet Katy Perry legújabb show-ja közben.

hirdetés

Katy Perry érzelmesen emlékezett meg a manchesteri áldozatokról, akik az Ariana Grande koncert után vesztették életüket. Egy meghitt londoni koncertet adott a rajongóinak, azonban nem tudott szó nélkül elmenni a hétfőn történtekről:

Ez a hét nagyon nehéz volt. Szívás. Nektek is nehéz volt, és nekem is, mert mindannyian szeretjük a zenét. Ugyanazt hallgatjuk. És, ha belegondoltok, akkor ott volt a barátotok, testvéretek, unokatestvéretek... Szörnyű. Ha bármiben tudsz segíteni, akkor segíts. Ha nem tudsz, rendben van. Azonban, amit meg kell tenned, hogy nem hagyod, hogy győzzenek

– mondta Perry.

Ezután a Part of Me dalát ajánlotta az érintetteknek. Ugyanezt tette a BBC Radio 1 show-ján is, ahol még a dalszöveget is aktualizálta kicsit:

Grande ugyanezt kérte rajongóitól. Az énekesnő is egy megható levelet írt, amiben többek között beszámolt arról, hogy hamarosan visszatér Manchesterbe egy jótékonysági koncert keretein belül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek