Starity

Aranyból van a szíve! Felkereste súlyosan sérült rajongóját Harry Styles

2017. május 28. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harry Styles egyik legnagyobb rajongója is részt vett a manchesteri Ariana Grande koncerten, majd súlyosan megsérült, miután a bomba méterekre tőle robbant fel.

hirdetés
Aranyból van a szíve! Felkereste súlyosan sérült rajongóját Harry Styles
Fotó: Another Man

Harry Stylest is megviselte a hétfőn este történt felfoghatatlan terrortámadás Manchesterben. Az énekes a mexikói show-ját teljes egészében átszervezte, majd, miután értesült róla, hogy egy rajongója is a sérültek között van, felkereste a lány családját.

A húgomat operálják a manchesteri bombázás után, és fel szeretném dobni valamivel, mikor magához tér. Biztosan tudjátok, hogy ő az egyik legnagyobb Harry Styles rajongó. Folyamatosan arról beszél, mennyire szereti őt (az e-mail-címe is az, hogy harrystylescrazy, az ég szerelmére). Nem hiszem, hogy bejön ez a poszt, de, ha esetleg elegen megosztjátok, felfigyel rá. Nagyon szeretlek, Feya, gyógyulj meg hamar!

– írta a nővére, Georgia, majd a poszt felkerült Twitterre is:

@Harry_Styles Freya Lewis Holmes Chapelből az intenzíven van a manchesteri támadás után... Kérlek, imádkozz érte!

A hír Styleshoz is eljutott, amiről szintén Georgia számolt be:

El sem hiszem, de Harry Styles most hívta fel az apámat! Freyát nagyon feldobta, hogy halhatta a hangját, teljesen magához tért, majd kicsit sokkot kapott. Elmondta, mennyire szereti őt, és Harry is ezt tette!!! Köszönjük! Nagyon boldog vagyok! Most bár bevallom én is, szeretlek, Harry!

– írta, majd egy blogbejegyzés is született:

Először is, Freya már jobban van, a fájdalomcsillapítók kimentek a szervezetéből, és most már ránézett az apjára, és dobott neki egy puszit. Az apa elsírta magát. Mi tudná ezt fokozni? 
Másodszor: érkezett egy telefonhívás, Harry Stylestól! Freya felébredt, és Harry azt mondta neki, nagyon szereti és csodálja, Freya teljesen el volt ájulva, majd Harry beszélt az apjával is, aki elmondhatta, mennyire szereti az énekest és köszöni neki.
A PICU manchesteri kórház a gyerekekért tényleg mindent megtesz.
Harry, minden tiszteletünk a tiéd!

– írták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek