Starity

Paris Jacksont hajléktalannak nézték

2017. május 29. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pop királyának 19 éves lánya egy forgatáson került kellemetlen helyzetbe.

hirdetés

Paris Jackson a Twitteren osztotta meg a nem mindennapi történetet, miszerint hajléktalannak nézték és elküldték melegebb éghajlatra a minap.

Egyike voltam az elsőknek, akik megérkeztek a forgatásra, és a parkolóban ültem, amikor ez a srác odajött hozzám, és közölte velem, hogy hajléktalanok nem léphetnek arra a területre. Mondtam neki, hogy a fodrászra és a sminkesre várok, de megtehetem ezt máshol is

– elevenítette fel a történteket a szőke szépség, aki híresen rosszul öltözik, ha épp nem nyüzsögnek körülötte stylistok, így valószínűleg nem odaillő ruházata miatt nézték otthontalannak.

Fiatal kora ellenére Paris nemrég szerződött le az IMG Modelshez, filmszerepet kapott egy nagyjátékfilmben, cameószerepet játszott a Star című sorozatban, valamint leszerződött a Calvin Kleinhoz is reklámarcnak. Nettó vagyonát 100 millió dollárra (~ 27 milliárd forint) becsülik a szakemberek, így igen messze áll a hontalanságtól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek