Starity

PLL: Izgalmas teória látott napvilágot Spencerrel kapcsolatban

2017. május 29. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon mennyi drámát bír még el a sorozat így a végéhez közeledve? Igazuk lehet a rajongóknak vagy csupán túlbecsülik I. Marlene King történetvezetési képességeit? VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
PLL: Izgalmas teória látott napvilágot Spencerrel kapcsolatban
Fotó: Freeform

A Pretty Little Liars jó néhány izgalmas fordulatot felsorakoztatott már az évadok során, ám az utolsót minden eddiginél akciódúsabbnak címkézték. Igaz, ebből eddig nem sokat láthattunk, ám a rajongók még mindig bíznak abban, hogy a történet lassan tényleg beindul, és a készítők még szolgálhatnak sokkoló meglepetésekkel.

A múlt keddi epizód után sokan pedzegették, hogy talán nem Jessica DiLaurentis és Mary Drake (Andrea Parker) az egyetlen ikerpár a történetben. Vannak, akik úgy vélik, Spencernek is van egy ikertestvére, aki nem volt olyan szerencsés, hogy Veronica Hastings (Lesley Fera) örökbe fogadja... Egyesek szerint ez az iker akár Wren Kingston (Julian Morris) is lehet, mások azonban azon a véleményen vannak, hogy a másik testvér ugyanúgy néz ki, mint Spencer – erre utaló jeleket pedig szép számmal találhatunk az eddigi legutolsó epizódan.

Biztosan emlékeztek arra a kissé kényelmetlen szituációra, amikor Ezra Fitz (Ian Harding) belefut a reptéren a Wrennel csevegő Spencerbe, nem sokkal azután, hogy a lány éles szóváltásba került Furey nyomozóval (Nicholas Gonzalez) a Lost Woods fogadóban, ahová eredetileg azért ment, hogy szülőanyjával találkozzon.

Egy Reddit-felhasználó rámutatott arra, hogy ez a két Spencer esetleg nem ugyanaz: a repteres Spencer fekete nadrágot és felsőt visel; a Lost Woodsoson ezzel szemben egy csinos, krémszínű dzsekiben láthattunk. Igaz, hogy Spence akár a kocsijában is felejthette a kabátot, de az is árulkodó jel a fent említett rajongó szerint, hogy a lány az ellenőrző zónán túl beszélget nővére exével, ami azt jelenti, hogy maga is jegyet válthatott egy gépre... Ha ez nem volna elég, a babaházas időszakban a Spencer szobája nem úgy festett, ahogy a valóságban, ráadásul a nevét szimbolizáló „S” betű is „A”-ra volt cserélve... vajon véletlenül?

Bal oldalt a Lost Wood-i jelenetet, jobb oldalon a reptereset láthatjuk. Vajon a két lány ugyanaz? I Fotó: Freeform

További érdekesség, hogy ezt a bizonyos epizódot nem kisebb személy, mint a Spencert életre keltő Troian Bellisario rendezte, így akár ez is egyfajta utalás lehet arra vonatkozóan, hogy a karaktere újabb drámán megy keresztül, de persze meglehet (?), hogy véletlenül adták neki épp azt a részt...

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek