Starity

Orlando Bloom feleséget keres

2017. május 30. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabad a vásár! A Karib-tenger kalózai sztárja ráunt a szinglilétre és szívesen megállapodna.

hirdetés

Mióta szakított Katy Perryvel, Orlando Bloom az igazit keresi – igaz, eddig inkább kevesebb, mint több sikerrel. Nemrég még Nina Dobrevvel, majd egy külföldi nővel vigasztalódott – utóbbinak az állásába került az afférjuk –, de saját bevallása szerint ráunt a párvadászásra és nyitott egy újabb házasság gondolatára.

Szükségem van egy feleségre. Tudnál nekem szerezni egyet? Akarok egy feleséget! Ezt keresem. Egy feleséget, aki ilyesmivel kedveskedik nekem

– nyilatkozta Orli az Extrának, amikor a vele interjút készítő riporter A.J. Calloway bevallotta, a nejétől kapta azt a szép melltűt, amit a színész megcsodált.

Bloom egyébként egyszer már megégette magát: 2010 és 2013 között Miranda Kerr férje volt, akivel a legnagyobb egyetértésben, barátsággal váltak el. A modell épp a napokban ment férjhez újra, immár a Snapchat alapítójának, Evan Spiegelnek a kedvese.

via Redbook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek