Starity

Bella Thorne újra békülne Gregg Sulkinnal?

2017. május 30. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészpáros múlt augusztusban szakított, de ha hihetünk a szemünknek (márpedig miért ne tennénk?), akkor továbbra is közel állnak egymáshoz.

hirdetés

Bella Thorne épp csak hazaért a kissé viharosra sikerült Cannes-i utazásából, ahol a tőle közel 15 évvel idősebb Scott Disickkel enyelgett, majd közhírré tette a Twitteren, hogy szívesen hozzámenne Charlie Day-hez, most pedig exe, Gregg Sulkin mellett vigasztalódik. A pár vasárnap egy medencés bulin mulatott együtt, aminek keretein belül Gregg 25. születésnapját ünnepelték, Bella pedig ismét közel került egykori barátjához, ahogy azt az általa közzétett lenti kép is tanúsítja.

Isten éltessen, Gregg!!!! Szeretlek :)) mindig csodálatos ember voltál:) örülök, hogy túl vagyunk a hullámvölgyeken. Partira fel, öregem!!

– írta a kép mellé Thorne.

A pár úgy egy évet töltött együtt annak idején, szakításuk után pedig Bellával igencsak elszaladt a ló, ahogy annak idején Miley Cyrusszal is, miután kiadta Liam Hemsworth útját. Gregg azóta jobbára szingli volt, igyekezett kicsit önmagával foglalkozni, Bella ezzel szemben belevetette magát a bulizásba, a pasizásba. Szerettei nagyon féltik a színésznőt a korai kiégéstől, de ki tudja, talán exével az oldalán ismét visszatalál önmagához, ahogy fent említett kolléganője is tette...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek