Starity

Nézd újra a Trónok harca eddigi évadait az HBO3-on!

2017. június 04. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Esetleg elfelejtetted, hogy mi is történt eddig a soroztaban? Sebaj, a HBO3 segít abban, hogy felidézd emlékeid.

hirdetés
Nézd újra a Trónok harca eddigi évadait az HBO3-on!
Fotó: HBO

Hatalmas az izgalom a sorozat kedvelői körében, ugyanis a népszerű széria július 16-án  visszatér a képernyőkre. A hetedik évaddal visszatérő sorozathoz már kaptunk némi ízelítőt, néhány fotó, és  két előzetes képében, melyek hatalmas ovációt váltottak ki a célközönség körében. Nemrégiben arról is beszámoltunk, hogy a széria legutóbbi betekintőjével egy újabb rekordott állított fel, ugyanis 24 óra leforgása alatt, több mint 61 millióan tekintették meg.

Mindezeken túl, az is kiderült, hogy a George R.R. Martin regényein nyugvó sorozat a nyolcadik évaddal végérvényesen lezárul, ami mindösszesen nyolc részből fog állni. A készítők természetesen reménykednek abban, hogy sikerül majd egy esetleges franchise-t is összehozniuk, ám még maguk is kételkednek abban, hogy mindez zöld utat kap majd.

A Trónok harca visszatéréséig pontosan hét hét van hátra, az HBO-GO, illetve az HBO3 pedig kellően gondoskodik afelől, hogy ha esetleg már elfelejtetted, hogy mi is történt a hat évad leforgása alatt, akkor itt a megfelelő alkalom, hogy mindezt felidézd, ugyanis a csatorna újra képernyőre tűzi az eddigi évadokat!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek