Starity

Komoly betegséggel küzd Dukai Regina

2017. május 30. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű modell saját bevallása szerint már kamaszkorában érezte, hogy baj van, de csak pár éve fordult orvoshoz tüneteivel.

hirdetés

Dukai Regina a Reggeli című műsorban vendégeskedve vallott arról, hogy immár évek óta laktózérzékenységgel küzd, de viszonylag későn fedezték fel nála, hogy pontosan mi is a probléma, ugyanis azt hitte, hogy rokonaihoz hasonlóan neki is savproblémái vannak – tévesen.

Az interjú során Regi elárulta, hogy betegsége miatt egyáltalán nem fogyaszthat tejtermékeket, ami azért is nehéz számára, mert imádja a tejet, ugyanakkor igyekszik alternatív megoldást találni sóvárgása enyhítésére: növényi tejekkel készíti ételeit.

A műsorban megjelent dietetikus szerint egyébként nagyon fontos, hogy alaposan kivizsgáltassuk magunkat, amennyiben szernvezetünk nem a megszokott módon reagál a tejtermékekre, ugyanis a laktóz intolerancia mellett más betegség meglétére is utalhatnak tüneteink.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek