Starity

Geri Halliwell bocsánatot kért, amiért 19 éve a világturné közepén lépett ki a Spice Girlsből

2017. június 01. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 1990-es évek legnépszerűbb lánycsapata rajongók millióit döbbentette le, amikor megalakulásuk után négy évvel bejelentették Geri kilépésének hírét.

hirdetés

A Spice Girls 1994-ben kezdte meg munkásságát, ám világsikerre csak két évvel később, 1996-ban tettek szert, miután az Egyesült Államokban is bemutatkoztak. Siker és csillogás ide vagy oda, ahogy oly sok banda életében, úgy náluk is eljött az idő, amikor betelt a pohár – Geri Halliwell otthagyta a csapatot a világkörüli turné kellős közepén.

Sajnos meg kell erősítenem a hírt: elhagytam a Spice Girlst a köztünk feszülő ellentétek miatt. Biztos vagyok abban, hogy a csapat továbbra is sikeres lesz, és én a legjobbakat kívánom a többieknek

– írta egy közelményben akkor az énekesnő.

Geri távozása után a csapat feloszlott, mindenki szétszéledt, hogy a maga útját járja, bár időnként azért összeállnak a lányok. A minap egy, a Spice Girlsszel foglalkozó rajongói Twitter-oldal tette közzé, hogy 19 év telt el Geri az együttesből való kiválása óta, ami az érintetthez is eljutott, és ha már így történt, megragadta az alkalmat, hogy elnézést kérjen a rajongóktól.

Nagyon sajnálom... végül minden megoldódik, ezt szokta mondani anyukám!

– írta tweetjében Halliwell, aki összesen három szólólemezt és három könyvet jelentetett meg azóta.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek