Starity

Camila Cabello büszke Ariana Grandére, amiért visszatér Manchesterbe

2017. június 01. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több, mint egy hét telt el Ari május 22.-ei manchesteri fellépése óta, ami után egy vélhetően magányos merénylő a távozó tömegben felrobbantotta magát – tette 22 további emberéletet (többségében gyerekekét) követelt, és legalább 50-en megsérültek.

hirdetés

Camila Cabello – jó barátnőhöz híven – az elsők között volt, akik megkeresték Ariana Grandét, aki állítólag még mindig nagyon maga alatt van a tragédia miatt. Az énekesnőnek nagyon fontosak a rajongói, és ha hihetünk a pletykáknak, tervezi, hogy dalt ír az áldozatok emlékére.

Camila tegnap a This Morning műsorban vendégeskedve mesélt arról, milyen volt a szörnyű események után először beszélnie barátnőjével, aki egyébként mindig mindenben támogatta őt, és természetesen ezt most igyekszik ő is viszonozni neki.

Igen, beszéltem Arival a terrortámadás után. Annyira sajnálom azt, ami történt, el sem tudom képzelni. Ariana nagyon megtört az események fényében. Mit is mondhat ilyenkor az ember? A kocsiban ülve beszélgettünk a koncertről. Ami engem illet, én nagyon büszke vagyok rá, amiért visszatér Manchesterbe

– nyilatkozta Cabello.

Ahogy a Crying in the Club előadója is említette, Ariana vasárnap visszatér Manchesterbe, hogy egy jótékonysági koncert keretein belül egyrészt lerója tiszteletét az áldozatok előtt, másrészt pedig hogy a rendezvény teljes bevételét felajánlja az elhunytak hozzátartozói és a sérültek számára. A fellépés során Ariana mellett színpadra áll még Katy Perry, Justin Bieber, Miley Cyrus, Niall Horan, Usher, Pharrell Williams, a Coldplay, a Take That és még sokan mások.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek