Starity

Bear Payne még csak két hónapos, de máris vagyont érő ruhatára van

2017. június 01. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Payne és Cheryl Cole kisfia minden bizonnyal elképesztő luxusban nő majd fel.

hirdetés

Bear Payne március 22-én jött világra, de máris olyan óriási és értékes ruhatára van, mint amiről mások felnőttként sem álmodhatnak. Édesapja, Liam egy közelmúltban adott interjúban mesélt arról, hogy a kicsi nem szűkölködik márkás ruhákban, lábbelikben és kiegészítőkben – Cheryllel mindennel elhalmozzák.

Bearnek például már van saját darabja Kanye West legújabb, Yeezy kollekciójának egyik cipőjéből, amihez köztudottan nehéz hozzájutni és nem kevésbé értékes; de szekrényében Guccitól is szép számmal sorakoznak holmik több ezer dollár értékben. (Viszonyításképp: 1000 dollár jelenleg körülbelül 266.000 forintot ér.)

 Liam elmondása szerint nehéz volt munkája miatt otthon hagynia a családját, fia és párja már most hiányoznak neki, de Cheryl megértő társa, nem hisztizik, amiért nem maradhat velük.

Nagyon nehéz volt búcsút mondani egymásnak, Cheryl nagyon szomorú volt, amiért eljöttem. Azt mondta, hogy Menned kell dolgozni. Megértem, miért vagyok én itthon, és több oka is van annak, hogy többet érjünk el, biztosítanunk kell Bearnek, hogy a legjobb dolgai legyenek, mert nekem ez nem adatott meg gyerekkoromban, és szeretném, ha neki igen..

Apa és fia I Fotó: Instagram

Liam továbbá azt is elárulta, hogy fia korához képest magas baba, így szerinte a jövőben akár profi kosárlabdázó is lehet majd belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek