Starity

Gyerekzsivajra vágyik a Pókember sztárja

2017. június 01. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 35 éves szőke szépség úgy érzi, igencsak ketyeg már a biológiai órája, így itt az ideje, hogy gyerekeket vállaljon.

hirdetés

Kirsten Dunst az egyesült királyságbeli Marie Claire magazin júliusi számának adott interjújában mesélt arról, hogy készel áll családot alapítani párjával, Jesse Plemonsszal, aki januárban kérte meg a kezét.

Életemnek azon a pontján vagyok, ahol úgy érzem, elég volt. Hároméves korom óta dolgozok, itt az ideje, hogy gyerekeim legyenek és pihenjek. Korábban nem tartoztam azon nők közé, akiknek márpedig kell egy gyerek, de minden megváltozott, amikor megszületett a keresztlányom. Nagyon szeretem őt. Ez a fajta szeretet... olyasvalami, amit nem tapasztalsz meg addig, amíg nincs saját gyereked. Tegnap este én fektettem őt le, ma reggel pedig úgy ébredt, hogy az volt az első kérdése az anyukájához, hogy Hol van Kiki?. Imádom ezt a fajta szeretetet. Erre vágyok

– nyilatkozta a színésznő, akit hamarosan a Csábítás című filmben láthatnak viszont rajongói Nicole Kidman, Elle Fanning és Colin Farrell oldalán, ezt követően pedig a pihenésnek szenteli az idejét.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek