Starity

Hat perc alatt elfogytak a jegyek Ariana Grande jótékonysági koncertjére

2017. június 01. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb szívmelengető részlet: túlélőkkel áll színpadra Ariana Grande! A manchesteri terrortámadás után két héttel visszatér a városba az énekesnő és jótékonysági koncertet ad ismert kollégái társaságában, hogy a bevételből az elhunytak családjának és a sérülteknek segíthessen.

hirdetés

Ma, reggel 10 órától kezdték el árusítani a jegyeket Ariana Grande vasárnapi jótékonysági fellépésére, melyek mindössze hat perc alatt el is fogytak. A szerencsésebbek még esetleg elvétve találhatnak belőlük néhányat az aukciós oldalakon, de az már most biztos, hogy teltházas lesz a rendezvény, ahol Ari mellett többek között színpadra lép még Miley Cyrus, Katy Perry, Justin Bieber, Niall Horan, a Coldplay és a Take That is.

Mint kiderült, nem a sztárfellépők lesznek az est legnagyobb meglepetései, hanem azok a szerencsés túlélők, aki kedvencükkel, Grandéval énekelhetnek majd közösen. A Daily Mail értesülései szerint a Parrs Wood High School növendékei közül 24-en osztják meg a színpadot a szupersztárral.

Nagyon-nagyon büszke vagyok rájuk. Imádlak, Manchester! Csodálatos megemlékezés lesz

– nyilatkozta a diákok 24 esztendős tanára, Daniel McDwyer a The Timesnak.

A történtek egyébként nagyon megviselték Arianát – állítólag azóta is rémálmok gyötrik miatta, de szerencsére párja, Mac Miller mellette áll, és segít neki a megbékélésben. De nemcsak őrá, hanem híres kollégáira, barátaira is bátran támaszkodhat az énekesnő, aki a terrortámadás után egész turnéját elhalasztotta.

Beszéltem Arival a terrortámadás után. Annyira sajnálom azt, ami történt, el sem tudom képzelni. Ariana nagyon megtört az események fényében. Mit is mondhat ilyenkor az ember? A kocsiban ülve beszélgettünk a koncertről. Ami engem illet, én nagyon büszke vagyok rá, amiért visszatér Manchesterbe

– nyilatkozta Camila Cabello nemrég.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek