Starity

Aranyból van a szíve! The Weeknd kisebb vagyont adományozott egy ugandai egészségügyi intézménynek

2017. június 01. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez nem lőtt mellé, amikor kiszemelte magának The Weekndet, ugyanis az énekesnek ugyanúgy szívügye a másokon való segítés, mint neki.

hirdetés

Az E! Online hozta nyilvánosságra, hogy The Weeknd nem kevesebb, mint 100 ezer dollárt (~ 26.6 millió forint) adományozott a Suubi Health Centernek, mely egészségügyi intézmény az édesanyáknak és gyermekeiknek nyújt szolgáltatásokat. The Weeknd egyik barátja, French Montana által értesült a szervezetről, illetve annak szerény lehetőségeiről, és miután a rapper 100 ezer dollárt adományozott az intézménynek, ő is követte a példáját.

Montana továbbá egy online kampányt is szervezett #Unforgettable névvel annak érdekében, hogy még több pénzt gyűjthessen és tovább segíthessen az ugandiaknak. Az adományból egyébként emeletet húznak az intézmény fölé, valamint inkubátorokat, bölcsőket és egyéb,, kisgyermekek ellátásához szükséges kellékeket vásárolnak, ami azért is jó hír, mert így az egészségügyi központ befogadóképessége is megnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek