Starity

Fergie kilépett a Black Eyed Peasből

2017. június 02. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Black Eyed Peas immár hivatalosan is vokalistája nélkül folytatja munkásságát.

hirdetés
Fergie kilépett a Black Eyed Peasből
Fotó: Billboard

Tavaly ilyenkor még arról szóltak a híradások, hogy hosszú évek után ismét összeáll a Black Eyed Peas, mostanra azonban kiderült, hogy bár ez igaz, a srácok Fergie nélkül folytatják. Will.I.Am az Ahlan! magazinnak adott interjújában erősítette meg a hírt, és mint megtudtuk, szó sincs tagok közti nézeteltérésről, az énekesnő mindössze szóló munkásságára szeretne fókuszálni a továbbiakban.

Ami a tagpótlást illeti, leszögezném, hogy Fergie-t senki sem pótolhatja. Jelenleg a szólóprojektjén dolgozik, mi pedig új tapasztalatokat szerzünk, és a 20 éves évfordulóját ünnepeljük annak, hogy a Black Eyed Peas dalokat kezdett kiadni. Egy csokorra való dalon dolgoztunk együtt, melyeket Fergie a szólólemezére szán, és mi büszkék vagyunk rá

– nyilatkozta a producer, aki megmaradt csapattársaival hamarosan ismét ünnepelhet, ugyanis a Marvel a jövő hónapban jelenteti meg az általuk készített zombi-földönkívüli invázióról szóló alkotását Black Eyed Peas Present: Masters of the Sun — The Zombie Chronicles címmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek