Starity

Megjelent a Fifth Harmony Camila Cabello nélküli első kislemeze

2017. június 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt decemberben négyfősre csökkent lánybanda most jelentette meg első új kislemezét.

hirdetés

Camila Cabello távozása mély nyomot hagyott a Fifth Harmony tagjaiban, de a lányok sikeresen összeszedték magukat, és még több energiát fektettek új kislemezükbe, a most megjelent Downba, ami az első olyan kiadványuk, amelyikhez Camila neve nem köthető. A szerzemény elkészítésében Gucci Mane is közreműködött.

A Dinah Jane, Ally Brooke, Lauren Jauregui és Normani Kordei alkotta csapat januárban harangozta be, hogy visszatértek a stúdióba – jelenleg is új lemezükön dolgoznak. Elmondásuk szerint megéri kivárni újdonságukat, és igyekszenek a történtektől függetlenül is elégedetté tenni rajongóikat.

Ami Camilát illeti, az ő dolgai is remekül alakulnak: múlt hónapban jelentette meg Crying in the Club című kislemezét, ami az év szeptemberében megjelenő első szólólemezén, a The Hurting, The Healing, The Loving elnevezésűn kap majd helyet. Az énekesnőnek Sia és Benny Blanco segített a dalok megírásában – értesüléseink szerint eddig összesen hét szerzeményt rögzítettek, melyek között találhatunk Pharrell Williamsszel, Ed Sheerannal és Charli XCX-szel közös nótákat is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek