Starity

Bella Thorne ismét a Snapchaten meztelenkedett – fotók

2017. június 02. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves színésznő magáról – illetve ruhái hiányáról – megfeledkezve pózolt rajongóinak.

hirdetés

Bella Thorne már aligha tud meglepetést okozni rajongóinak, ám belátta, hogy ezúttal messzire ment. A 19 éves színésznő a Snapchaten tett közzé egy videót, melyen felső és melltartó nélkül pózolt, ám nem sokkal később megbánta, hogy megosztotta a felvételt, így törölte azt. Azt azonban már jól tudjuk, hogy ami egyszer az internetre felkerült, az ott is marad, így a Daily Mail lehozta a kompromittáló fotókat.

Fotó: Snapchat / Bella Thorne

A Famous in Love sztárja egyébként csak most jött össze újra exével, Gregg Sulkinnal – először a színész születésnapi buliján mutatkoztak ismét együtt, azóta pedig Studio Cityben is elcsípték őket a fotósok: egy pakolással telt délután után vacsorázni, majd mozizni mentek. Egyelőre egyik fél sem hozta nyilvánosságra, hogy milyen jellegű most a kapcsolatuk, de nem titok, hogy Sulkin még mindig szereti Thorne-t, ugyanakkor sokkal óvatosabb lett vele kapcsolatban.

Gregg szereti Bellát, de összetört a szíve, amikor eredetileg szakítottak. Azóta már eltelt némi idő, tudja, milyen lány Bella. Barátságos vele, megvan köztük a vonzalom, ugyanakkor Gregg belátta, hogy annak idején Bella viselte a nadrágot a kapcsolatukban. Most már nem hagyjá, hogy játszadozzon vele, így nyitva tartja a szemét, nem szeretne átmeneti megoldás lenni, akivel játszanak a következő pasi felbukkanásáig

– nyilatkozta egy Gregg közeli forrás a közelmúltban.

Ez az első lesifotó a párról, mióta kibékültek I Fotó: REEL / MEGA

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek