Starity

Klippremier: Yelawolf – Row Your Boat

2017. június 05. 10:10   |   Szerző: szendreigabriella

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kisebb szünet után újabb dallal tért vissza a rapper, ami a Row Your Boat címet kapta.

hirdetés

Michael Wayne Atha – ismertebb nevén Yelawolf – új dallal és klippel jelentkezett rajongói örömére. A rapper rég hallatott magáról, utoljára 2016 végén közölte, hogy művésznevet változtat Yelawolfról, MWA-ra, de úgy tűnik ezt inkább elhagyta és továbbra is Yelawolfként tevékenykedik.

Akkoriban a rappernek elég rossz időszaka volt, mivel depresszióval és alkoholizmussal küzdött, ami miatt kórházba is került és elvesztett rengeteg embert maga körül. A hét elején Instagram oldalán köszöntene meg a támogatást, valamint beharangozta visszatérését.

Szükségem volt egy kis időre, és most jobban érzem magam, mint valaha! Bocsánatot kérek a távollétemért, és köszönet illeti a rajongókat az állandó támogatásukért. Ez jelenti a világot nekem! Az új album az eddigi kedvenc munkám, és remélem tetszeni fog az új kislemezem, a Row Your Boat. A Trial By Fire hamarason jön!

Tehát a Trial By Fire hamarosan megjelenik, de addig is hallgasd Yelawolf újabb szerzeményét, melyhez egy letisztultabb videoklipet is forgatott. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek