Starity

Megérkezett a VUUR debütáló szerzeménye

2017. június 05. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A holland formáció végre hivatalosan is bemutatkozott: első daluk néhány órája vált elérhetővé.

hirdetés

Anneke van Giersbergen tavaly decemberben hívta életre új projektjét, a VUUR-t, amely hollandul tüzet jelent. A formáció többi tagja is ismert zenész: Ed Warby, Jord Otto, Ferry Duijsens és Johan van Stratum kaptak helyet a bandában. Johan felesége – aki a tavaly feloszlott Stream of Passion egykori énekesnője, Marcela Bovio – is tagja volt eredetileg a csapatnak, ám áprilisban zenei különbözőségek miatt elhagyta a zenekart. Anneke és a fiúk azonban nem csüggedtek – folytatták a lemezfelvételt, nyáron több fesztiválra is hivatalosak, valamint ősszel az Epica előzenekaraként láthatják őket az európai metálrajongók.

Az együttes most bemutatta a nagyérdeműnek első felvételét, amely a Days Go By – London címet viseli, és természetesen a Youtube-on is hallható a szerzemény. A szám egyébként történelmi témát ölel fel: 1666-ban, szeptember 2-a és 5-e között hatalmas tűzvész pusztított Londonban – ám egyúttal utalás arra is, hogy a remény a legsötétebb napokon is él.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek