Starity

A Netflix törölte a Sense8-et

2017. június 03. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lana & Lily Wachowski által írt Sense8 2015-ben debütált mindössze 12 részből álló első évadával, majd nem rég második évada.

hirdetés

A scifi-dráma 23 epizódot élt meg, 13 országban szerzett ismertséget, ám a Netflix sajnálatos módon elkaszálta a szériát. A szomorú hírt tegnap közölték, amit a TVLine meg is erősített. Volt benne érzelem, kapacitás, és felejthetetlen. Mondta ezt Cindy Holland.

Tartalom: Egy tragikus halálesetet követően 8 ember szerte a világban mentális és érzelmi kapcsolatba kerül egymással. Nem csak látják egymást, nem csak beszélni tudnak egymással, de társaik legmélyebb titkairól is tudnak. Feladatuk, hogy kiderítsék, miért történt mindez, s hogy mit jelent az emberiség jövőjére nézve, miközben egy szervezet vadászik rájuk.

A rajongók természetesen feldúltak, elmondásuk szerint sok szál elvarratlan maradt. Petíciót is indítottak Twitteren a harmadik évadért, amit jelenleg 290 ezren írtak alá.

Netfilx

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek