Starity

Ariana Grande is meglátogatta a túlélőket a kórházban

2017. június 02. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érkezése után az első útja a kórházba vezetett Ariana Grandénak Manchesterben.

hirdetés

Mint ma írtunk róla, a fiatal énekesnő megérkezett Manchesterbe, hiszen vasárnap jótékonysági koncertet ad a városban. Miután terrortámadás történt koncertje helyszínén, 22-en vesztették életüket, így rövid ideig elvonult hisztériás tüneteket mutatva. Azonban Ariana hamar összekapta magát, és szívmelengető, felemelő levelet írt a nyilvánosságnak, emellett felkereste a családokat, akik érintettek voltak a tragédiában, miszerint a temetés összes költségét állni fogja.

A túlélők súlyos sérüléseket szenvedtek, mégis a szerencsésebbek már elhagyhatták a kórházat és vasárnap Grande mellett állnak színpadra. Azonban, akik bent maradtak, találkozhattak a királynővel, aki elismerte, hogy Ariana nagyon jó énekesnő és maga is szereti egy-két számát.

Ariana sem maradt ki a sorból: a tehetséges előadó első útja a kórházba vezetett Manchesterben, ahol sebesült rajongóival töltött el némi időt, ráadásul nem üres kézzel érkezett.

A lányom a második műtétje után azt kérdezte, »Ariana rendben van, ugye?« Ma eljött meglátogatni minket. Annyira boldog vagyok, hogy ilyen örömöt láttam a kislányom arcán... ismét elsírtam magam!

– írta Facebookon egy apuka, amit alig pár perc alatt két ezren osztottak meg.

A megható képeket alább megtekintheted (a poszt frissítés alatt áll):

A nővérek, ápolók és doktorok munkáját is külön megköszönte az énekesnő

Ariana Grande ajándékkal érkezett a kórházba – ez a kislány macit kapott az énekesnőtől
FaceTimeon köszöntötte a már kiengedett rajongóját

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek