Starity

Terrorfenyegetés miatt félbemaradt a Rock Am Ring fesztivál

2017. június 03. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A németországi Rock Am Ring rockzenei fesztivált a rendőrség állította le terrorveszély miatt.

hirdetés
Terrorfenyegetés miatt félbemaradt a Rock Am Ring fesztivál
Fotó: Facebook

A 2017-es nürburgi Rock Am Ring fesztivál tegnap este terrorfenyegetés miatt szakadt félbe. Az aznap esti főzenekar a Rammstein lett volna, ám az előttük lévő banda, a Boilers koncertje alatt a fesztivál főszervezője a színpadra lépett, és bejelentette a rendőrség kérését, akik a fesztivál félbeszakítását és a terület kiürítését kérték. A rendőrségre ugyanis a hatóságok szerint komolyan veendő terrorfenyegetés érkezett be.

Az éjszakai sajtótájékoztató során ugyan nem derült ki konkrétan, miféle veszélyről van szó, és egyelőre azt sem tudni, folytatódik-e a három napos fesztivál, melynek résztvevői 80-90 ezren lehetnek, a fesztiválozók megértéssel fogadták a hírt. A fesztivál főszervezője a sajtótájékoztatón elárulta, nagyon büszke a fesztivált meglátogató emberek higgadtságára, és arra, hogy nekik hála, a rendezvény kiürítése zökkenőmentesen zajlott. Ezen kívül ígéretet tett arra is, hogy az elkövetkezendő tizenkét órában mindent meg fognak tenni azért, hogy a fesztivál biztonságban folytatódhasson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek