Starity

Will.I.Am magyarázkodik: Most akkor Fergie kilépett a BEP-ből vagy nem?

2017. június 03. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A producer a Twitteren magyarázkodott a Black Eyed Peas énekesnőjével kapcsolatban.

hirdetés

Tegnap írtunk róla, hogy Will.I.Am úgy nyilatkozott az Ahlan! magazinnak adott interjújában, hogy a Black Eyed Peas énekesnője, Fergie kilépett a formációból, most azonban már egészen másképp fogalmazott a jelenleg fennálló helyzetről.

Ami a tagpótlást illeti, leszögezném, hogy Fergie-t senki sem pótolhatja. Jelenleg a szólóprojektjén dolgozik, mi pedig új tapasztalatokat szerzünk, és a 20 éves évfordulóját ünnepeljük annak, hogy a Black Eyed Peas dalokat kezdett kiadni. Egy csokorra való dalon dolgoztunk együtt, melyeket Fergie a szólólemezére szán, és mi büszkék vagyunk rá

– nyilatkozta a fent említett lapnak, később pedig – amikor már az egész világsajtót bejárta a hír –, így magyarázkodott a Twitteren:

Hazugságok... @Fergie a  #DoubleDutchess-en dolgozik [az énekesnő második szólóalbuma – a szerk.], a @BEP pedig a #MastersOfTheSun-nal foglalkozik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy @Fergie kilépett volna. #BEP4ever

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek