Starity

Hülye kis sz*rnak nevezte exét, Tyler Posey-t, Bella Thorne

2017. június 04. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Famous In Love sztárja, Bella Thorne és a Teen Wolf főszereplője, Tyler Posey még tavaly szeptemberben randizott, kapcsolatuk azonban hamar véget ért.

hirdetés

Bella számos Instagram-poszton mutatta meg annó az embereknek a boldogságát, alatta pedig a leírással, hogy milyen jó a kapcsolatuk és a kémia köztük. Úgy látszik, ez az idő alatt megváltozott.

A vörös hajú Bella Thorne-ról manapság nem mindig pozitív értelemben írnak. Viselkedésével több ember ellenszenvét is kiváltotta, valamint az is zavarja őket, hogy szinte minden hónapban más férfival boronálják össze.

A Bella és Tyler féle páros sok ember kedvence volt, előbbi rendszeresen töltötte fel a posztokat Instagramra, ahol kedves, vicces és aranyos leírásokat adott a kép mellé. Úgy látszik, hogy Bellában megváltozott valami, mivel egyik Instagram képének leírását még 2016 októberéből megváltoztatta a következőre:

Hülye kis szar darab

A rajongók természetesen totál kiakadtak és elkezdték bombázni durva üzenetekkel.

Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek