Starity

13 okom volt: Hannah a 2. évadban is intenzíven jelen lesz

2017. június 05. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat készítői elárulták, hogy Hannah történetének még messze nincs vége.

hirdetés

Jövőre kerül képernyőre az idén márciusban bemutatott sorozat második évada, mely számtalan izgalmas vonalon folytatódik majd. Az első évad fináléja rengeteg kérdést hagyott nyitva, melyek a készítők szerint megválaszolásra kerülnek. Mindazonáltal tévednek, akik úgy vélik, Hannah története véget ért az öngyilkossággal – a lány a folytatásban is ugyanolyan intenzíven jelen lesz, akárcsak az első szezonban.

Fotó: Netflix

Van ez bizonyos kérdés, amit milliószor feltesznek nekünk, nevezetesen, hogy Hogyan lehet második évada a sorozatnak, ha a történet lezáródott az első évadban?. Milyen történetnek is van vége? Erre az emberek mindig azt válaszolják, hogy Hannah-é. Nos nem, nincs vége. Ő csupán elmesélte a történteket a saját szemszögén keresztül, de legalább 12 gyerek van még rajta kívül, akinek megvan a maga verziója az eseményekről, melyeket még nem hallottunk, szóval azt hiszem, kicsit több van Hannah sztorijában, ami elmondásra vár

– nyilatkozta Brian Yorkey kreátor a Netflix pénteki sajtótájékoztatóján.

A második évad még több betekintést enged az eseményekbe – azokéba, amiket ismerni vélünk, és megtudjuk, hogy azok sokkal bonyolultabbak, mint hittük, és Hannah is sokkal összetettebb, mint amilyennek gonddoltuk őt. Ugyanakkor az, amit Hannah maga után hagyott, csak a kezdet. A gyógyulás folyamata épp csak beindult. Clay és Olivia Baker azok, akik a leghosszabb gyógyulási folyamat elé néznek, és a sorozat első évadának végén alig hogy elkezdtek begyógyulni a sebeik. A második évad a gyógyulásról szól, a továbblépésről, mert amikor ilyen és hasonló dolgok történnek, az emberek azt mondják, lépj tovább, de hogy is lehet magunk mögött hagyni ilyesmit?

Fotó: Netflix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek