Starity

Kris Jenner szánalmasnak tartja Caitlyn Jennert

2017. június 05. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Krisnek még mindig fáj az, ahogyan nemváltáson átesett exe az együtt töltött éveikről fogalmazott memoárjában.

hirdetés

Caitlyn Jenner nemrég jelentette meg leleplező könyvét The Secrets of My Life (Életem titkai) címmel, melyben nem épp szép szavakkal illette volt feleségét, Kris Jennert – az egyetlen jó dolog, amit róla írt az volt, hogy jól mutatott mellette. Cait ezzel igencsak megbántotta Krist, ami még most is fáj a mamagernek, és szánalmasnak tartja, hogy valaki, akivel több, mint két évtizedet leélt, így ledegradálja a szép emlékeket is.

Ha valaki így érez irántam 23 együtt töltött év és számtalan szép emlék után, jobb ha csak annyit mondok, hogy Tudod mit? Nekem is megvannak a magam emlékei, és én szépnek látom őket.. Az utolsó öt év kemény volt, de nekem a közös élmények ennek ellenére is szépek maradtak. Okos enged, szamár szenved alapon inkább felékerekedek és a legjobbakat kívánom neki. Szánom őt, amiért ekképp őrzi az emlékeit

– hallhattuk Kristől a Keeping Up With The Kardashians legutóbbi epizódjában.

Mindenesetre nem ő az egyetlen, aki felháborodott a botránykönyv miatt – közös gyermekeik és Cait mostohacsemetéi is nemtetszésüknek adtak hangot az irománnyal kapcsolatban.

Nagyon gázul fogalmazott a családról, főleg ha azt vesszük, Rob [Kardashian] kétéves volt, amikor megismerte, segített az ő felnevelésükben is, így részben [Kardashianék] az ő gyerekei is. Leginkább a fogalmazásmód szomorít el apám könyvében. Az, ahogyan a családunkról írt. Elvégre ő nevelte fel a Kardashianokat is, ők pedig az én vérrokonaim [ha neki nem is]. Ő lökte el magát egyre messzebbre és messzebbre a családtól, aztán meg picsog, hogy miért nem lógunk vele és miért nem látogatjuk őt meg

– méltatlankodott Cait lánya, Kendall.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek