Starity

Bella Hadid újra szerelmes?

2017. június 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves szupermodellnek hónapok óta először akadt meg a szeme valakin azóta, hogy szakított The Weeknddel.

hirdetés

Anthony Joshua profi boxoló lehet a következő, aki elrabolja Bella Hadid szívét, ugyanis értesüléseink szerint a két fiatal nagyon egymásra van hangolódva az elmúlt hetekben. A pár első találkozására tavaly szeptemberben, a GQ magazin Men of the Year díjátadó gáláján találkozott egymással – nem sokkal azelőtt, hogy a modell pontot tett volna The Weekndhez fűződő románca végére.

Bella és Anthony között már az első találkozáskor megvolt a vonzalom. Bella senki iránt nem érzett így azóta, hogy szakítottak Abellel [Tesfaye, The Weeknd igazi neve – a szerk.]

– nyilatkozta a modell egy barátja a HollywoodLife-nak, és elárulta, hogy a fiatalok rengeteget SMS-eznek és beszélnek, de találkozni sajnos kevés idejük van zsúfolt időbeosztásuk miatt.

Bella szeretne egy kis időt nyerni és felvértezni a szívét, mielőtt még beengedne valakit oda, de úgy látszik, lassan már ott tart, hogy ezt megtehesse. Anthony nagyon dögös, okos, sikeres, jó humorú és szingli –ez a tökéletes kombináció!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek