Starity

Elbűvölte a rajongókat Tarja és Sharon den Adel produkciója

2017. június 07. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A metálzene két énekesnője június 3-án lépett fel a csehországi Metalfest Open Air-en.

hirdetés

A múlt hónapban számoltunk be arról, miszerint a Nightwish egykori aranytorkú énekesnője és a Within Temptation angyali hanggal megáldott vokalistája, Sharon den Adel közösen lépnek színpadra a csehországi Metalfest Open Air-en. A koncert június 3-án került megrendezésre, ami egy meglepetésekben gazdag esemény volt a rajongók számára: a két metálénekesnő három duettet is előadott – köztük közös dalukat, a Paradise (What About Us?) című tételt is –, melyek hatalmas ovációt keltettek a nézőtéren.

Elsőként a Within Temptation egyik legendás dala, az Angels került terítékre, majd a finn szoprán saját dalát, az I Walk Alone-t is együttes erővel énekelték el. A két énekesnő köztudottan jó barátságot ápol egymással, ez pedig a színpadon is tökéletesen megmutatkozott. Tarja egyébként hatalmas megtiszteltetésben részesült a fesztiválon, ugyanis egy rajongója autójára adott dedikálást, mely járműn maga az énekesnő egyik fotója került elhelyezésre, továbbá a rendszámtáblán is az ex-Nightwish-énekesnő neve lett feltüntetve. A fotókat itt tekinthetitek meg!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek