Starity

Ashley Graham megnyílt: 17 éves korában szexuálisan zaklatták

2017. június 06. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legismertebb plus size modell a Glamour magazinnak adott interjújában mesélt tinédzserkora legkellemetlenebb emlékéről.

hirdetés

Fotó: Glamour / Nathaniel Goldberg

Ugyan Ashley Graham manapság a világ egyik legmagabiztosabb nője, nem volt mindig ilyen határozott típus. Tinédzserként ő is kereste önmagát, az útját, de már akkor is tudta, hogy a modellkedés az, ami igazán érdekli. Így történhetett, hogy 17 éves korában egy fotózáson zaklatták, melyről most nyilatkozott elsőként.

Azt mondta nekem a fotóasszisztens, hogy Hé, gyere csak ide!, és a mosdóba vezetett. Azt gondoltam, hogy Mi van?, aztán meg, hogy biztos mutatni akar valamit. Behúzott a helyiségbe, majd előkapta a péniszét, és arra kért, markoljak rá. Közöltem vele, hogy Nem, ez undorító!. Totál kiakadtam. Hála Istennek, én voltam közelebb az ajtóhoz, így azzal a lendülettel le is léptem

– elevenítette fel a kellemetlenséget Ashley, aki bár bevállal egy-egy szexisebb képet a siker érdekében, nem szeretne vulgárisnak tűnni. Saját elmondása szerint ő sem elégedett a külsejével: van, hogy úgy érzi, ő a legkövérebb ember a világon, holott nők millióit inspirálja.

Vannak napok, amikor úgy érzem, szupererővel rendelkezem, máskor pedig úgy érzem, én vagyok a legkövérebb lány a Földön. (...) Amikor találkoztam az Instagram-celeb Eva Chennel, azt mondta nekem, hogy a rajongóim 75%-a nő. Szóval, ha valaki szexszimbólumnak titulál engem, akkor az biztosan nő. Újraértelmezzük a szexiség fogalmát.

Fotók: Glamour / Nathaniel Goldberg

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek