Starity

Kiderült, Usher miért nem volt jelen a manchesteri jótékonysági koncerten

2017. június 06. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eredetileg Usher is fellépett volna a manchesteri terrortámadás áldozatai és sérültjei megsegítése miatt szervezett rendezvényen.

hirdetés

„Hol volt Usher?” – ez volt a legtöbb alkalommal feltett kérdés a Twitteren a vasárnapi jótékonysági koncert után. Az eredeti tervek szerint ugyanis ő is fellépett volna Ariana Grande, Niall Horan, Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus, a Coldplay, a Take That, a Black Eyed Peas, Pharrell Williams, a Little Mix, Liam Gallagher és az Imogen Heap mellett, de végül nem jelent meg Manchesterben. Ennek miértjére csak másnap adott magyarázatot 6.5 milliós Instagram-táborának.

Nagyon boldog vagyok, amiért a tegnap esti manchesteri fellépéssel újra bebizonyosodott, hogy a szeretet mindig felülkerekedik mindenen. Nagyon szerettem volna én is ott lenni, de a fiamnak az volt az első napja a Kudzu táborban, ami egyike azon kevés táboroknak, amiket cukorbetegséggel élő gyerekek számára szerveznek. Ez egy nagyon fontos nap volt a fiamnak, és így nekem, mint büszke édesapának is. Maradj erős, UK!

– írta bejegyzésében az énekes.

 

Usher (@usher) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek