Starity

Sam Claflin szerint a hollywoodi sztárokkal úgy bánnak, mint egy darab hússal

2017. június 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves színészt saját bevallása szerint több ízben is kellemetlen helyzetbe hozták már a filmkészítők.

hirdetés

Sam Claflin egyre keresettebb színész, a legnagyobb sikerfilmekben volt szerencséje szerepelni, de még így sem hullanak ölébe a szerepek – mi több, volt, hogy kisebb megaláztatásokat kényszerült elszenvedni.

Emlékszem, már benne voltam egy munkában, amikor odajöttek hozzám, és szó szerint feltépték a felsőm, megragadták a húsomat, és közölték velem, hogy fogynom kell egy kicsit. Egy másik alkalommal megütöttek. Úgy éreztem magam, mint egy darab hús

– magyarázta a The Sydney Morning Heraldnak adott interjújában a színész, rámutatva ezzel arra, hogy nem csak a nőket tárgyiasítják Hollywoodban.

Nemrég olvastam egy interjút ezzel kapcsolatban, és úgy vélem, abszolút igaz: a férfiakkal ugyanolyan rosszul bánnak, mint a nőkkel. Nos, talán nem annyira, de nekik is legalább olyan rossz, csak nem beszélnek róla.

Claflin elmondta, hogy mindig ideges lesz, ha le kell vennie a felsőjét, és az ilyen jelenetek forgatására már előre rástresszel.

Eljutottam arra a pontra, ahol órákig izzadok az edzőteremben és hetekig éhezek annak érdekében, hogy elérjem a célt, amikt ők kitűztek. Az '50-es, '60-as években ez nem volt divat. James Bondnak sosem volt kockás hasa, ráadásul szőrös volt a mellkasa. (...) Van egy ilyen filter a társadalmon, ami azt mutatja, ez [a jelenlegi elvárások] a normális, pedig ez minden, csak nem az.

Fotó: Lionsgate / Murray Close

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek