Starity

Mischa Barton pert nyert szexvideójukat kiszivárogtatni kívánó exe ellen

2017. június 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves egykori sorozatsztár a jövőben valószínűleg jobban meggondolja, kivel bújik ágyba.

hirdetés

Március közepén írtunk arról, hogy óriási galibába keveredett Mischa Barton, miután egyik exe árusítani kezdte szexvideójukat. A színésznő ezt követően jogi lépéseket tett, bár akkor még nem tudta, hogy pontosan melyik volt pasija akar így kibabrálni vele. Miután kiderült, hogy a felvételek az elmúlt évben készültek, a gyanúsítottak listája két főre szűkült, Mischa pedig nyilvánosság előtt vallott arról, mennyire érzékenyen érintette a dolog.

Hihetetlenül nehéz és embert próbáló időszakon megyek keresztül. Ez egy fájdalmas szituáció számomra – a legrosszabb rémálmom vált valóra, amikor megtudtam, hogy valaki, akiről azt gondoltam, szeretem és akiben bíztam, a legintimebb pillanatban, a beleegyezésem nélkül videózott le rejtett kamerák segítségével. És ami még rosszabb, hogy később megtudtam: valaki megpróbálja eladni ezeket a felvételeket és nyilvánosságra hozza őket.

Az E! Online nem sokkal ezelőtt számolt be róla, hogy a per lezárult – Mischa győzött, melynek értelmében a bíróság arra kötelezte a bajt okozó exet, hogy egyrészt juttassa vissza a 18+-as tartalmakkal bíró anyagokat a színésznőhöz és ne jelentesse meg azokat, valamint 100 méteres körzetben nem közelítheti meg Bartont.

Az úgynevezett bosszú pornó egy nagyon is átlagos bűntény, ami rengeteg emberrel megtörténik. Nemcsak celebekkel, átlagemberekkel is

– nyilatkozta Lisa Bloom, Barton ügyvédje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek