Starity

Ezt is bevállalta! Lady Gaga vörös lett

2017. június 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csillag születik című musical remake-je kedvéért váltott hajszínt az énekesnő.

hirdetés

Lady Gaga jelenleg Bradley Cooper társaságában forgatja a Csillag születik című filmet, melyben kollégája nemcsak főszerepet játszik mellette, hanem a rendező szerepét is ő tölti be. A pár két hónapja forgatja a filmet Los Angelesben, a minap pedig egy erkélyes jelenet készítése során kapták őket lencsevégre, ahol Gaga rézvörös hajjal jelent meg.

Az énekesnő eddigi pályafutása során többségében szőke volt, de más hajszíneket is bevállalt már, így nem idegen tőle külsejének drasztikus megváltoztatása. A szerep egyébként nagyon közel áll a szívéhez, annál is inkább, hogy ez az első főszerep, melyben bizonyíthat. Aggódnia mindenesetre nem kell, hiszen az Amerikai Horror Storyban nyújtott alakításával Golden Globe-díjat nyert, ami remek ajánlólevélként szolgált Ally szerepének elnyerésekor.

Az Amerikai Horror Storyban nyújtott alakítását Arany Glóbusszal díjazták

A Csillag születiket először 1937-ben, Janet Gaynor és Fredric March főszereplésével vitték filmre, majd 1954-ben Judy Garlandnak és James Masonnek köszönhetően készült el első remake-je, a másodikra pedig 1976-ig kellett várni, amiben Barbra Streisand és Kris Kristofferson keltették életre a főszereplőket, így igencsak fel van adva a lecke Gagának és Bradley-nek.

Az eredeti, 1937-es Csillag születik főszereplői, Janet Gaynor és Fredric March

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek